Her terör saldırısı sonrası olduğu gibi dün akşam da benzer senaryolar ışık hızıyla piyasaya sürüldü. Güvenlik zafiyeti, eksik istihbarat, yayın yasağının bilgi temelinden yoksun
Beşar Esed Batılı ülkelerin bir yandan kendileriyle gizli müzakereler gerçekleştirirken bir yandan da Washington'ın tepkisini çekmemek için ‘ABD'nin sözlerini tekrar ettiğini' söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Putin Türkiye'ye yönelik alınan yaptırımların kaldırılmasına ilişkin kararnameyi imzaladı.
Başkent Washington'daki Andrews Hava Üssü'nde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Havalimanı personeli sığınaklara yönlendirilirken, operasyon başlatıldı.
Suriye sınırında yapılan operasyonda 2 DAEŞ'li terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristlerinden birinin canlı bomba olarak arandığı öğrenildi.
Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştirildiği iddia edilen terör örgütü DAEŞ, saldırı sonrası faaliyet alanlarının yer aldığı grafiği yayınladı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen saldırı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziyelerini sundu.
Van'ın Çatak ilçesinde karakola saldıran PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Haberleşme ağı bileşenlerini milli kaynaklarla üreten ASELSAN, askeri standartlara da uygun bir "Milli Yönlendirici" geliştiriyor.
PKK, stratejisini değiştiriyor. Çözüm sürecinin yeniden başlamasını isteyen örgüt, Barzani ve ABD'nin devreye girmesini isteyecek.
Mescid-i Aksa'ya Müslüman olmayanların girişine üç gün yasak getirildi
Başbakan Binali Yıldırım, Akdeniz'i çevreleyen bütün komşularla ilişkilerin geliştirileceğini söyledi.
UNICEF, gerekli şartların iyileştirilmemesi halinde 2030 yılına kadar 5 yaş altı 69 milyon çocuğun ölebileceğini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da esnaf ve vatandaşlarla buluştuğu iftar yemeğinde konuştu.
Almanya Başbakanı Merkel, yatırımcıların ve piyasaların AB'nin yönetilebilir olmadığını düşündüklerini ve endişeli olduklarını söyledi.