Aşağıda anlatacaklarım can sıkıcı. Hemen belirteyim ki, geleceği yalnızca Allah bilir. Ayrıca bize şer gibi gelen şeylerde Allah hayır da murat etmiştir.. Anlatacaklarım onların hesapl
Bakanlar Kurulunca kabul edilen karara göre, Kuzey Kore'nin Türkiye'de bulunan mali varlıkları derhal dondurulacak.
İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Saldırıyı, 52 yaşındaki Halid Mesut isimli İngiliz vatandaşının gerçekleştirdiği açıklandı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına ilişkin İstanbul merkezli 17 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 39 şüpheli gözaltına alındı.
Dünyânın “para babalarından” birisi olan Rockefeller 101 yaşında göçtü. Ardında sayısız spekülasyon bıraktı. Bunların arasında kalbinin 6 defâ değiştiği, ciğer nakli yaptırdı
Kılıçdaroğlu'na 7 seçim kaybettiği halde Genel Başkan olarak devam etmesinin eleştirildiği hatırlatıldı. Kılıçdaroğlu "Seçimle geldim." dedi
Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin Suriye politikasına yönelik eleştirilerde bulundu.
Londra saldırısı, geçen yıl Brüksel'de gerçekleşen ve 33 kişinin hayatını kaybettiği terörist eylemle aynı tarihte gerçekleştirildi. Brüksel'deki saldırıları DEAŞ üstlenmişti.
Yüksek Seçim Kurulunun aldığı karar uyarınca, daha önce seçime 4 gün kala sandık kurulu başkanlarınca alınan seçim torbaları, artık seçim sabahı bina sorumlularınca alınarak sandı
Son zamanlarda kullanıcıların yoğun eleştirilerine maruz kalan WhatsApp için yeni bir güncelleme yayınlandı.
Eskişehir'de engelli rampalarına park eden araçlar, WhatsApp grubunda fotoğrafı paylaşıldıktan sonra bulunduğu yerden çektiriliyor ve sahiplerine ceza kesiliyor.
Mısır’ın darbe ile görevden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin oğlu Usame Mursi, gözaltına alındığı Aralık 2016’dan bu yana ilk kez konuştu.
İsveç Başbakanı Löfven ile görüşen Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitarovic, "Türkiye ile diyaloğun devam ettirilmesi ve gerginliğin azaltılması gerekli." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa’nın miting yasağı ve bakanlara karşı skandal uygulamalarını eleştirdi, Batı’ya sert mesajlar verdi: AB üyelik süreciymiş, geri kabul anlaşmasıymış; a
Tekirdağ'da CHP'li Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan 3 metrelik Atatürk heykelinin baş kısmına çöp poşeti geçirildi.