Arap, Türk ve Akdeniz mutfağının mozaiği olan Hatay sofrası, kültür zenginliğinin nefasetle harmanlandığı benzersiz bir lezzete dönüşür. Hacer Yeğin yazdı.
AB Komisyonu Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakereleri Genel Müdürü Danielsson, 'Türkiye, Suriyeli mültecilerden oluşan bir kayıp nesil olmamasını sağlamaya çalışıyor ve bu çer�
Büyük bilgin Kaşgarlı Mahmud’un eseri olan Divanü Lügati’t Türk, Türkçe’nin ilk büyük sözlüğü ve ilk Türk ansiklopedisi olmasının yanı sıra uğrunda çok sayıda bilim adamı
Almanya’nın Nürnberg şehrinde polisin elektroşok tabancasıyla müdahale ettiği Türk hayatını kaybetti.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, " CHP ve onun sözcüleri Türkiye'nin meselelerine makul ve mantıklı çözümler üretemeyince çareyi çirkeflik, kavga ve husumet siyasetini TBMM'ye, par
İsviçreli RTS televizyonuna demeç veren Sarkisyan, Ermenistan'ın Hristiyanlıktaki affetme ilkesini de göz önünde bulundurarak Türkiye'yle diyaloğa hazır olduğunu belirtti.
Ak Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Türkiye’deki Yahudilerin İsrail yanlısı yapan gazetesi Şalom’a röportaj verdi.
Gazete, başyazısında, Türkiye’nin, Suudi Arabistan’ın Cemal Kaşıkçı cinayetinin sorumluluğundan kaçmasını engellemeye çalıştığını kaydediyor.
Meteoorloji'nin geçtiğimiz günlerde uyardığı soğuk ve yağışlı hava Türkiye'yi sardı. Son dakika tahminlerine göre bugün yurdun doğusundan batısına her şehrinde yağışlı bir hava
Kaşıkçı’nın öldürüldüğünü olaydan 18 gün sonra kabul etmek zorunda kalan Riyad, cinayetin saraya uzanan izlerini örtbas çabasını sürdürüyor. Dünyanın ‘Üzerini kapatamazsın�
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı J. D. Gordon 'FETÖ elebaşı Gülen, hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturuyor, derhal Türkiye'ye iade edilmeli' dedi.
Suudi Veliaht Prens Selman, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklama yaptı. Selman, 'Türkiye ile ilişkilerimizi bozamayacaksınız' ifadesini kullandı.
Âlemde ne var ise kitaplaştıran insanın anlam sorunu yoktur. Tabiat bir kitap, insan bir kitap ve canlı-cansız her bir şey başlı başına bir külliyattır. Hüseyin Akın yazdı.
Bâki Asiltürk'ün taramasına göre Cahit Sıtkı Tarancı'nın şiirlerinde en fazla kullandığı renkler siyah, beyaz, mavi ve yeşil. Yağız Gönüler yazdı.
Gençlik STK’ları yöneticilerini, araştırmacıları ve gençlik politika yapıcılarını bir araya getirmek amacıyla, Türkiye Gençlik STK'ları Platformu tarafından Gençlik Araştırması