Afganistan'da bulunan ABD askerlerini çekme konusunda ikili söylemlerde bulunan ABD'nin yeni başkanı Trump'a Taliban grubundan çağrı yapıldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi.
Kendi söylediklerine bir an olsun inanmıyorlardı, inanmaları da gerekmiyordu. Çünkü zaten yaptıkları operasyon çekmekti. Başkalarını inandırsalar kafiydi.
Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal geçtiğimiz günlerde Hamas’ın Gazze Şeridi’ni 10 yıldır tek başına yönetmeye çalışarak hata ettiğini söyledi. Bu sözler Filistin kamuoyunda birç
Terör propagandası yapan vekillerin tutuklanmasına karşı çıkan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'nin ağır bedeller ödeyeceğini söyledi.
Slovenyalı ünlü filozof Slovaj Zizek, Demokrat aday Hillary Clinton’ın Cumhuriyetçi aday Donald Trump’tan daha korkutucu olduğunu söyledi.
İran dini lideri Hamaney'in Yüksek Askeri Danışmanı Tümgeneral Safevi, IKBY Başkanı Barzani'nin izlediği politikadan memnun olmadıklarını söyledi.
Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, terörle mücadeleye yönelik devam eden soruşturmalar kapsamında, daha fazla cami ve mescidin kapatılabileceğini söyledi.
Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Aksoy, "70 iç temizlikçi sayısını 12'ye düşürdük, şimdi belediye binamız pırıl pırıl oldu." dedi. İçişleri Bakanlığınca Ka
Mısır Petrol Bakanı Tarık Molla, Suudi Arabistan’ın petrol şirketi ARAMCO'nun Mısır'a petrol tedarikini durdurduğunu teyit etti. Mısırlı yetkililer, Suudi Arabistanlı firmanın kendileri
Türkiye ile ABD Rakka konusunda anlaşmaya vardı. ABD Genelkurmay Başkanı Dunford, Rakka operasyonunda Türkiye ile hareket edileceğini söyledi.
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında 75 günde 173 köy DEAŞ'tan temizlendiğini ve
HDP'lilere ve Cumhuriyet'e yönelik soruşturmanın ardından 'hukukun üstünlüğü' söylemi üzerinden Türkiye'ye karşı tek ses olan Batı'ya, Cumhurbaşkanı'ndan sert tepki geldi: Söyledikle
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, HDP'ye yönelik operasyonların hukuk çerçevesinde yapıldığını söyledi. Bakan Zeybekçi, terörle mücadelede sonuna kadar gidileceğini kaydetti.
Başbakan eski Yardımcısı Beşir Atalay, kısa zamanda çok şey sahibi olmak isteyen bir gençlik olduğunu söyledi.