Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın, 'Moskova'ya karşı yaptırım kararından AB ve Alman hükümeti sorumlu olacaktır' açıklamasının yapıldığı öğrenildi.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun eski özel kalem müdürü Ari Harow'un Başbakan Netanyahu aleyhinde polise ifade vereceği ifade edildi.
Van'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada yakalanan şüphelilerin bilgisayar ve telefonlarında kriptolu eylem talimatları ve krokiler ele geçirildi, örgüt mensuplarının şifreli "
Trump başkan seçildiğinden beri Amerika
Yine de bölgesel ve küresel istikrarsızlıkların birleştiği bir coğrafyada bulunan Türkiye'nin karşılaştığı meydan okumaların daha yaman olduğunu söylemek lazım. Ortadoğu'da yıkıl
Darbe girişiminin beş numaralı ismi olduğu iddia edilen "sivil sorumlu" yapımcı Nurettin Oruç, Akıncı Üssü'nde olduğuna dair fotoğraflara "montaj" dedi.
Kanal D’de yayınlanan ‘Çocuklar Duymasın’ adlı dizide, FET֒nün dünyaya tanıttığı kitabın gösterilmesi üzerine savcılık soruşturma başlatıldı.
“Bunca zaman ben bir yalanı mı yaşadım? Mutlu olduğumu zannederken aslında hiç mutlu değil miydim?” Bu soruyu bana yönelten kadın, travmatik bir ayrılığın acısıyla dünyanın yerle b
İstanbul’da 13 yaşındaki Hakan, bilgisayarın başında ölü bulundu. Ekranda şiddet içerikli Metin2 oyunu açıktı ve Hakan’ın boğazında 2 kez dolanmış bir sargı bezi vardı. Savcı ö
'Sigara içmeyi hiçbir kimseye yakıştıramam ve caiz görmem; ama bunların başında başörtülü Müslüman hanımlar geliyor.'
Adana'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanığa 7 yıl 6 ay hap
FETÖ'nün 59 kişiyi yasa dışı dinlediği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, 45 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişimi soruşturmasında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi, 3'ü tutuklandı.
FETÖ tarafından 2012 yılı Polis Akademisi Giriş Sınavı sorularının sınav öncesi elde edilerek aynı yapılanmaya mensup kişilere verildiği iddiasıyla haklarında dava açılan 20'si tutu
Tunceli'nin Ovacık İlçesi kırsalında sabaha doğru tespit edilen silahlı terörist grubu, bölgeye gönderilen silahlı insansız hava aracıyla (İHA) akıllı mühimatlarla ateş altına alın