Ergenekon soruşturmaları başlayana kadar birbirlerine demediklerini bırakmadılar. Doğu Perinçek ve ekibiyle Soner Yalçın’ın kavgası mahkemelik bile olmuştu. Soner Yalçın’a “hırsız,
Asker taşlayan Bağımsız Van Milletvekili Aysel Tuğluk'u, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kobani açıklaması çılgına çevirdi.
Batman`da HÜDA PAR il binasına düzenlenen saldırının ardından HDP il binasına ve HDP`ye yakınlığı ile bilinen bir işyerine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi.
Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Delmenhorst kentinde, kurban bayramı sabahı kimliği belirsiz kişi veya kişiler Milli Görüş Mevlana Camisi'nin önüne domuz kafası bırakarak
Bazı şarkıcıların sosyal medyadan İslami değerler ve Müslümanlara yönelik hazımsızlıklarına tepkiler büyüyor.
“Müslümanlara yöneltilmiş nefreti kurban üzerinden yeniden üretmeye çalışıyorlar” denilen zevat, yine boş durmadı ve Müslümanların kurban ibadetini hedef aldı.
İçişleri Bakanlığınca hırsızlık, kapkaç, gasp gibi suçlardan mağdur olan vatandaşların işlemleri karakol yerine olay yerinde alınacak.
Batılı ülkeler için IŞİD’den daha büyük tehdit olarak tanımladığı ‘Horasan’ grubuna yönelik hava saldırısının başarısız olduğu öne sürüldü.
Yaklaşık 400 yıl önce yapıldığı tahmin edilen cami, bölgedeki çatışmalara rağmen görkemini koruyor
ABD Başkan Yardımcı Joe Biden'ın "Erdoğan bana 'Suriye konusunda siz haklıydınız' dedi" şeklindeki ifadelerini Erdoğan ve Davutoğlu'ndan yanıt.
İsveç, Filistin'i bağımsız bir devlet olarak tanıdığını açıkladı. İsveç, Filistin'i tanıyan ilk büyük Avrupa ülkesi oldu.
Türkiye'ye sığınan Suriyeli Kürtlere, Suruç'ta sağlık hizmeti verilmesinin yanı sıra, sınıra sıfır noktasında da mobil ambulanslarla kesintisiz sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.
İnsan Hakları İzleme Örgütü, Mısır'da,polis ve askeri güçlerin, kasten ve sistemli bir şekilde ölümcül orantısız güç kullandığını açıkladı.
Gazze'de inşaat malzemelerinin yetersizliğinden dolayı İsrail saldırılarında tahrip olan okullar onarılamıyor
İspanya Anayasa Mahkemesi, Katalonya'nın bağımsızlığı için yapılması planlanan referandumunun 'yasadışı' olduğuna karar verdi