Adalet Bakanı İpek, 'HSYK, tüm kararlarında yargı hizmetlerinin, bağımsızlık ve tarafsızlık ilkesi çerçevesinde yerine getirilmesini gözetmektedir.'' dedi.
Bakan Taner Yıldız, Şırnak-Silopi arasındaki elektrik iletim hattına ait direğin geçen hafta bombalandığını belirterek, "Ya siz devlete mi zarar veriyorsunuz, orada hizmet götürdüğüm�
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, hukuka olan güvensizliğin devam etmesi durumunda ekonomide bugünün bile mumla aranacağını söyledi.
Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Mehmet Yasin Tekpınar, rezillik boyutuna ulaşan üniversite bahar şenliklerini gündemine aldığı yazısında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
İsrail Dışişleri Bakanlığı, Vatikan yönetiminin Filistin'i resmen devlet olarak tanımasından 'hayal kırıklığı' duyduğunu belirtti.
Bu yılın ilk üç ayında Almanya'da 13 camiye, politik nedenlerle saldırı düzenlendiği bildirildi, bağımsız sivil kuruluşlar bu sayının çok daha fazla olduğunu öne sürüyor.
BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'şerefsiz' söylemine cevap verdi.
BM, Lübnan'da yeni doğan 36 binden fazla Suriyeli bebeğin herhangi bir kimlik belgesi olmadığını açıkladı. Vatanı olmayan bebekler temel insan haklarından dahi yararlanamıyor.
Euro Bölgesi maliye bakanları, Yunanistan'a 7,2 milyar Euroluk kalan kredi dilimini serbest bırakmadı. Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis, birkaç hafta içinde parasız kalabilecekleri uyarıs�
TSK ile özel bir anlaşma yapan Turkcell'in ücretsiz servisi Askercell ile Mehmetçik, 7 telefon numarasıyla görüşebiliyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ekonomik açıdan yetersiz ailelerin çocuklarından katılım payı alınmamasına yönelik çalışma başlattı.
"Haramlarla Mücadele Et" sloganı ile müstehcen içerikli afişlere karşı kampanya yürüten İslâmî Gençlik Hareketi, bilboardlardaki tüm müstehcen afişlerin üzerini kapatıp Nur Sûresi 3
Erdoğan’ın yakın çalışma ekibinden Aydın Ünal, 17/25 Aralık darbe girişiminin başarısızlığa uğramasının ardından 'paralel yapı'nın uluslararası örgütlerin maşası olduğunu h
Muhalefetin seçim döneminde tarafsız davranmamakla suçladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez Almanya'daki Türklere seslendi. Erdoğan yurtdışında yaşayan vatandaşları 7 Haziran'da oy kul
İnsan Hakları İzleme Örgütü, Suudi Arabistan yönetiminin 2013 yılından bu yana belgesiz çalışan yüz binlerce yabancı işçiyi yakalayıp sınır dışı ettiğini ve bu sırada işçiler