Genelkurmay Başkanlığı, dün Cizre, Silopi ve Sur'da gerçekleştirilen operasyonlarda 19 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, akademisyenlere yönelik gözaltı ve soruşturmalara ilişkin,'Demokrasi dışı rejimlerde rastlanan, düşünceyi açıklama özgürlüğü ve bağımsız yargıy
PKK yöneticisi Murat Karayılan, büyük şehirlerde destek bulamadıklarını itiraf etti. Karayılan, 'Yarın buralar düşerse sizleri de orada bitirirler...' dedi.
Pakistan Başbakanı'nın Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Pakistan ve Afganistan'da istikrarsızlığın on yıllarca süreceği" sözlerine tepki göster
Gaziantep'te DAEŞ üyelerine kargo ile telsiz telefon gönderileceği bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'e sert tepki gösterdi.
Ne adları ne de cemaatleri var. Umutla çıktıkları yolculuk Çeşme, Didim ve Kuşadası açıklarında son buldu. Hayatını kaybeden 9 Suriyeli mültecinin cenazesi İzmir Bayraklı’daki kimses
Azerbaycan’da ekonomik sıkıntının sokaklara döktüğü protestoculara karşı polisin yanında askerler de göstericilere müdahale etti
Güneydoğu'da hendeklerin kapatılması, yıkılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen süpürme operasyonları hız kazandı.
(IKBY)Parlamentosu Başkan Yardımcısı Cafer Eminki, "bağımsızlık referandumu" ve "kazılan hendekler" hakkında açıklamalarda bulundu.
Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, cesedi Bodrum sahiline vuran Suriyeli Aylan Kurdi ile ilgili yayımladığı bir karikatür sosyal medyada büyük tepki gördü.
Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, cesedi Bodrum sahiline vuran 3 yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi karikatürü nedeniyle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sultanahmet'teki saldırıda 10 vatandaşını kaybeden Almanya Başbakanı Merkel'e taziye mektubu gönderdi. Kılıçdaroğlu mektubunda, "Türkiye’nin ana muhalefet li
Genelkurmay, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda 12 Ocak günü 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
ODTÜ yerleşkesindeki gerginlikle ilgili Prof. Dr. Acar hakkındaki suç duyurusuna ilişkin görevsizlik kararı verilip dosya YÖK'e gönderdi.