Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Azerbaycan’da Başbakan Artur Rasizade ile biraraya geldi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sırasında dile getirdiği “Sadece IŞİD ve teröristlere saldırı düzenlenmesi konusunda anlaştık”
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı yaptığı açıklamada, 'Türkiye ve Rusya'nın bu olaydan sonra sağduyulu ve dengeli bir tutum sergileyeceğini umuyor ve inanıyoruz' ifadelerini kullandı.
Letonya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Türkiye'deki NATO hava sahasının ihlalini kınadı
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'de bulunan vatandaşlarına bir an önce geri dönmeleri için çağrıda bulundu
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’deki Rus vatandaşlarına bir an önce ülkelerine dönmeleri yönünde çağrıda bulundu.
Türkiye ile savaşa girmeyeceklerini söyleyen Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, çok ağır bir suçlama yöneltti.
İsrail ziyaretinin ardından Filistin'e gelen Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Kerry Ramallah kentinde protesto edildi
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Türkiye'nin Suriye sınırında Rus savaş uçağını düşürmesinin ardından Türkiye'ye yapacağı ziyareti iptal etti. Türkiye'de terör tehdidinin Rusya kad
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, yarın Türkiye’ye gelerek mevkidaşı Feridun Sinirlioğlu ile görüşecek.
ABD Dışişleri Bakan yardımcısı Antony Blinken, Rusya'nın Suriye'deki hava operasyonlarını 'kirli kampanya' olarak nitelendirirken, 'Rusya, Esed ve İran'a hizmet ediyor' dedi.
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Blinken, Viyana'da alınan kararlar doğrultusunda Suriye'deki siyasi geçiş süreci başlasa da 2017'de IŞİD'in hâlâ sahada olabileceğini, bu konuda Rusya'n
ABD eski Dışişleri Bakanı ve Demokrat Parti başkan aday adayı Hillary Clinton Suriye'de uçuşa yasak bölge çağrısı yaptı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov 25 Kasım'da Türkiye'ye geliyor.