Türkiye’yi her fırsatta Batı’ya jurnalleyen kültür emperyalizminin proje edebiyatçısı Orhan Pamuk, darbe girişimiyle ilgili olarak "Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, birkaç gün içinde askeri
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çocuk yuvası açılışında yaptığı konuşmada başkanlık sistemi tartışmalarına değindi, demokrasi vurgusu yaptı.
Lozan'da Suriye toplantısı sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıklama yaptı. Çavuşoğlu, 'El Nusra Halep'ten derhal ayrılmalı.'' dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Suriye'yi görüştü
Rusya ve Hindistan arasında, Yeni Delhi'ye S-400 füze savunma sistemlerini öngören sevkiyat anlaşması imzalandı.
TBMM Başkanı Kahraman, Başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili, 'Sayın Devlet Bahçeli'nin son beyanı güzel. 'Öyle ya halk hangisini istiyor, bu bir sorulsun' diyor.' dedi.
Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi ve Kosova ile Sırbistan diyalogunda arabuluculuk görevini yürüten Federica Mogherini'nin yeğeni, uyuşturucu trafiği ya
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Lozan’daki Suriye toplantısında İran’ı görmek istediklerini bildirdi.
Dışişleri Bakanlığı, ABD Donanmasının Twitter'daki skandal paylaşımı protesto etti. Bakanlık, ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass’a olayla ilgili duyulan derin rahatsızlığı ilett
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Demokrasi ve medya özgürlüğü konusunda herkese ders vermeye çalışan İsveç'in 15 Temmuz konferansını iptal etmesi çelişki ve çifte standarttı
Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Putin-Erdoğan görüşmesinde Rusya’nın Türkiye’ye hava savunma sistemi sağlaması ihtimalinin görüşüldüğünü ifade etti.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 1 Kasım’dan itibaren ABD pasaportuna ve vizesine başvuracakların, başvuru formlarında gözlüksüz fotoğraf kullanması gerektiğini bildirdi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malezya'daki FETÖ üyesi 3 teröristin, dün gece teslim alındığını söyledi.
Kremlin, "Rusya, Türkiye'ye hava savunma sistemi sağlayabilir" açıklamasını yaptı
Maldivler Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Britanya’nın eski sömürgeleri olan devletler topluluğunun, ülkeye “haksız ve adaletsiz” muamele ettiği, Maldivler’in siyaseti