Mısır'da darbeci Sisi'ye yakın medya kuruluşları, Türkiye'nin bu adımıyla ülkelerinin güvenliğini tehdit ettiğini savundu.
İsrail hükümeti Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için konut yapılmak üzere 11 milyon dolara denk gelen kendi para birimleriyle 40 milyon şekel tahsis etti.
Prof. Dr. Canan Karatay, "Aşı yapılmadan da bağışıklık sistemi güçlenebilir" dedi
Şişli Belediyesi’nce ilçede düzenlenmek istenen yılbaşı kutlamalarına, Şişli Kaymakamlığı izin vermedi.
Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Enver Gargaş Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Arap dünyası Tahran ve Ankara tarafından yönetilmeyecektir. Bölgedeki jeostratej
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye'nin Rusya'dan satın alacağı S-400 füze savunma sistemine ilişkin, "İki sistem, 4 adet batarya. Anlaşmanın hepsi sağlandı." dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'de terör örgütü DAEŞ'e karşı verilen savaşın bittiğini söyledi.
Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ghandour, Türkiye'nin Sevakin Adası'na askeri ve sivil gemilerin bakımının yapılabileceği bir liman inşa edeceğini söyledi.
Afrika'nın en stratejik bölgesinde yer alan Sevakin Adası'nın Türkiye'ye tahsis edilmesi, CHP'de rahatsızlığa neden oldu.
Rus savunma sanayi şirketi Rosteh'in başkanı Sergey Çemezov, Türkiye'nin Rusya'dan 4 adet S-400 füze savunma sistemi bataryasını 2.5 milyar dolar karşılığında satın aldığını açıkla
Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi, Japon mevkidaşı Kono ile bir araya geldi. Görüşmede, Filistin meselesi, Suriye'deki kriz, terörle mücadele ve iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve ABD'li mevkidaşı Tillerson, Suriye Ulusal Diyalog Kongresi ve Kuzey Kore konularını görüştü.
İsrail Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'te büyükelçilik açmak isteyen 10 ülke ile görüştüklerini bildirdi.
Almanya Dışişleri Bakanı, İngiltere ile yapılacak 'akıllı' bir Brexit anlaşmasının, Avrupa Birliği'nin Türkiye ve Ukrayna ile kurduğu ilişkilere model teşkil edebileceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi, Sudanlı mevkidaşı El Beşir, Osmanlı’nın Kızıldeniz’deki stratejik üssü Sevakin Adası’nı Türkiye’ye tahsis etti. Adayı Türkiye ihya edecek.