Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vitaly Churkin'in sözleri, Rus misyonunun yayınladığı resmi konuşma dökümünde sansürlendi.
Belçika'da peçe giydiği için polisin müdahalesiyle karşılaşan ve polise direnen Müslüman bayan için 18 ay hapis cezası isteniyor.
Diyanet İşleri Başkanlığınca 40 bin adet Kürtçe Siyer kitabı basılarak ücretsiz olarak müftülükler kanalıyla dağıtılacak
Gün içerisinde sosyal paylaşım ağlarında ve haber sitelerinde Rusya yanlısı Çeçen Ramazan Kadirov'un saldırıya uğradığı ve vurulduğu haberi yayılmıştı.
Suriyeli muhalifler, rejimle müzakere masasına oturacak heyet konusunda uzlaştı. 15 isimden oluşacak müzakere heyetinin üzerinde 23 kişilik Yüksek Heyet bulunacak. Bu heyette SMDK'yı 6, Koor
Ahrar'uş Şam, Suriye rejimine yakın grupların toplantıda olması ve muhalif grupların tam anlamıyla temsil edilmemesi üzerine Riyad'daki toplantıdan cekildi.
Suriyeli muhalifler, rejimle müzakere masasına oturacak heyet konusunda uzlaştı. 15 isimden oluşacak müzakere heyetinin üzerinde 23 kişilik Yüksek Heyet bulunacak. Bu heyette SMDK'yı 6, Koor
Başbakan Davutoğlu'nun dün Türkiye'deki yabancı basın temsilcileriyle yaptığı görüşmede dile getirdiği, "Rusya Lazkiye'de etnik temizlik yapmak istiyor" sözlerine Rusya'dan yanıt geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 'Şu anda dünyanın ibretle izlediği iki Putin var. Bir, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin. Diğeri de birtakım kazanımlar karşılı
Danıştay, Tema Vakfı tarafından 'Yeşil Yol Projesi'ni de kapsayan Karadeniz Bölgesi’ndeki 6 ilin 'Çevre Düzeni Plânı' için açılan davada yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Vladimir Putin, “Umarım terörle mücadelede nükleer silahlara asla ihtiyaç duymayız” diye konuştu.
Suriye'nin Humus kentinde muhaliflerle rejim arasında varılan anlaşma uygulamaya kondu. Anlaşma kapsamında rejimin kuşattığı bölgeden, silahlı muhalifler ve sivillerin de aralarında olduğ
Türklere yönelik uygulamalarına karşı ilk misillemeyi Rus gemilerine yönelik yapan Türkiye, Rus TV ekibini de sınır dışı edecek.
İskenderiye'deki Burcu'l Arab hapishanesinde suyun kesilmesiyle mahkum ve tutuklular arasında zehirlenme vakaları arttı
Gazze'de, Mısır tarafından su pompalanması nedeniyle çöken 2 tünelde mahsur kalan 21 işçiye ulaşıldığı bildirildi