Rusya’ya bilgi vererek yaptığı tek seferlik füze atışı önemsiz olmamakla birlikte, sorunu çözecek ve acıyı dindirecek nitelikte değil. Zira ABD’nin Suriye politikasının değiştiği,
Yurt dışında yaşayan Türk seçmenlerin, anayasa değişikliği halk oylaması için temsilciliklerde oy verme işlemi bugün sona eriyor.
Adalet Bakanı Bozdağ, "Türk Anayasası'nda fesih kavramı yoktur, seçimleri yenileme ibareleri vardır." dedi.
Sebeplerin başında Trump'ın en yakınındaki üçlünün değişmesi geliyor. Micheal Flynn (Ulusal güvenlik danışmanı): Flynn'ın Rus lobi şirketlerinden para aldığı ve Rus'larla görüşm
Buradan iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Paranızı sakın ha bina yaptırmaya harcamayın. Bu ülkenin yetenekli ve yaratıcı beyinlere ihtiyacı var. Sisteme boş bir bina daha ekleyeceğini
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 16 Nisan'daki seçimin ardından 17 Nisan'da okulların tatil olacağını açıkladı
Eski İran Başsavcısı Reisi'nin 19 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağı açıklandı.
İran'da 19 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için muhafazakarların aday adayı olarak ülkenin eski başsavcısı İbrahim Reisi'nin ismi kesinlik kazandı.
Haddad, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki faaliyetlerini durdurmaması durumunda askeri seçeneği devreye sokabileceklerini söyledi.
Son dönemde biraz da referandum vesilesiyle oluşan gerilim hattında siyasetin dili oldukça keskinleşmiş bulunuyor. Aslında her ülkede seçim dönemlerinde işin tabiatı gereği siyasi söylem
Sırbistan'da seçilirse yolsuzluk yapacağını lakin diğer siyasetçilerden farklı olarak çaldığı paraları halkla paylaşacağını söyleyen Maksimoviç, yüzde 10 oy alarak üçüncü oldu.
ORC Araştırma İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçmenlerin nabzını tuttu.
Biri Osmanlı’yı seçti, diğeri İngiliz altınlarını...
Bizim seçmenimiz iktidar ve muhalefet partilerine sandıkta uyarı vermeyi sever. Ama oyu tekilleştiren bu sistem yüzünden, bazen uyarının dozu aşırıya varabiliyor. Ortaya belirsizlik çıkı
Irak Parlamentosu Türkmen Milletvekili Casım Cafer, Kerkük'ün Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) ilhak edilmesi konusunun görüşüleceğini belirtti.