ABD Basınında yer alan iddialara göre, Trump, ABD Başkanlık seçimi öncesi Trump ve Rusya arasındaki ilişki iddialarını takip eden Mueller'in görevine son verecek.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Cumhur ittifakının bazıları tarafından farklı algılandığını belirterek, "Yüzde 10 barajının en büyük mağdurlarındandık" dedi.
Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye yaptığı darbeyle göreve gelen Abdülfettah es-Sisi yönetimindeki Mısır’da askeri mahkeme, çeşitli suçlardan yargılanan darbe ka
Kovulan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yerine atanacak Vekil Başkan seçimleri için oylama yapılıyor.
Yunanistan Eğitim ve Din İşleri Bakanı Gavroğlu, "Mutlaka müftülüklerin akılcı bir düzeye getirilmesi de masaya konmalı. Bunun içinde müftülerin seçimi meselesi de yer almalı." dedi.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Nuri Okutan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katıldığı
Korsika’da 10 Aralık Pazar günü ikinci turu yapılan bölgesel seçimlerde sandıktan, beklendiği gibi, ilk turda yüzde 45,36 oyla siyasi bir tsunami yaratan Per a Corsica ittifakı çıktı.
İYİ Parti 1. Olağan Kurultay'ında Akşener yeniden genel başkan seçildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hakkında yakalama kararı çıkardığı, CIA’in eski başkan yardımcısı Graham Fuller Erdoğan'ı 2019 seçimleriyle tehdit etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Pazartesi günü Ankara'ya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.
Karamollaoğlu, seçimlerde herhangi gibi bir siyasi parti ile ittifak yapıp yapmayacaklarıyla ilgili soruya cevap verdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, 7 Haziran 2015'teki seçimlere dair, "Bir kısım CHP'de politika yapan arkadaşlarımız, aday sıralamasında olmayınca gitti HDP'ye çalıştı." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 15:00'de AK Parti kurmayları ile görüşecek. Gündemde MHP ile seçim ittifakı ve baraj konularının da olabileceği belirtiliyor.
Mısır'da devrik lider Hüsnü Mübarek döneminin son başbakanı ve Ulusal Hareket Partisi Başkanı Ahmed Şefik'in, ülkede 2018 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olma
NATO Askeri Komitesi Başkanı Çek General Petr Pavel, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alma kararını kabul etmekten başka seçenekleri olmadığını belirtti.