Başbakan Davutoğlu, Mısır'da Mursi hakkında verilen idam kararına ilişkin, 'Türkiye'de 55 yıl önce yaşanan acı, şimdi Mısır'da tekrar ediliyor' dedi.
IŞİD'in Gazze Şeridi'ndeki varlığını artırdığı yönündeki iddiaları yalanlayan Hamas sözcüsü, 'sadece sosyal medyada varlar' dedi.
Türkiye'de takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi, martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,7 artarak, verileri açıklanan 24 AB ülkesinin 18'ini geçmeyi başardı.
Her yolculuğumuz yeni bir kapıyı aralıyordu bize. Yetim evleri için çıktığımız 10 günlük yolculuğunun ardından yeni dualar, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar yüklemiştik heybemize.
Suudi Arabistan’ın öncülüğündeki Husi karşıtı koalisyonun Yemen başkenti Sana’da Husilere ait bir silah deposuna düzenlediği hava saldırısında çoğu sivil 69 kişi hayatını kaybett
12 Eylül askeri darbesinin lideri Kenan Evren'in 98 yaşında yaşamını yitirmesi, darbe döneminde yaşanan hukuksuzlukları, şiddeti ve kayıpları bir kez daha gündeme getirdi.
İstanbul Başakşehir’de mahalleliler ile Suriyeliler arasında yaşanan gerginliğin ardından sığınmacıların kaldığı bina ateşe verildi. Bir grup, itfaiyenin yangına müdahalesini engell
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani,“Yemen’de bugün yaşananlar bir savaş değil, bir komşunun diğerine bombalarla korkakça saldırısıdır” dedi.
İran'ın başkenti Tahran'da bilbordlarda birkaç yıl öncesine kadar ABD karşıtı ilanlar yer alırken şimdi sanat eserleri ve araba reklamları var
Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Halid Hoca, Suriye'de yaşanan iç savaştaki son gelişmeleri anlattı...
Son günlerde yaşanan asgari ücret tartışmasına katılan Sanayi Bakanı Fikri Işık, asgari ücretin nasıl artacağına açıklık getirdi.
Irak Hizbullahı örgütü, Felluce kentinin doğusunda IŞİD'le yaşanan çatışmada 23 örgüt üyesini öldürdüklerini açıkladı.
Polislerin tahliyesine ilişkin kavga bitmiyor. Peki kim haklı? Bir görüş ‘Asliye Ceza hakimlerinin yetkisi var’ derken diğer bir görüş ise ‘Sulh Ceza Hakimliklerinin itirazına yine aynı
Dumanlı ile Kışanak'ın gizli görüşmesini eleştiren Erdoğan, "Arka kapıdan giriliyorsa gizli bir iş yapılıyor" dedi.
Yemen'de İran destekli Şii Husilere yönelik askeri operasyon düzenleyen Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, İran'a ait bir uçağın inişini engellemek için Sana Uluslararas