Esed rejiminin Haseke'de YPG'ye destek veren ABD Özel Kuvvetler askerlerinin bulunduğu bölgelere hava saldırısı düzenlemesi üzerine ABD harekete geçti: Tel Baydar'a indirme yaptı.
PKK, Perşembe günü Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırıyı üstlendi. Diyarbakır Valiliği de 15 Ağustos’ta Çınar ilçesindeki Bölge Trafik Müdürlüğü'ne yapılan sal
Pakistan Dışişleri Bakanlığı, Van, Bitlis, Diyarbakır ve Elazığ'daki PKK saldırılarını şiddetle kınadı.
Van Özalp karayolunda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 asker ile 1 sivil yaralandı.
PKK, Perşembe günü Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırıyı üstlendi. Diyarbakır Valiliği de 15 Ağustos’ta Çınar ilçesindeki Bölge Trafik Müdürlüğü'ne yapılan sal
IŞİD, iki gün önce Moskova yakınlarında gerçekleşen ve biri ağır iki Rus polisinin yaralandığı saldırıyı üstlendi
Bölücü terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği kanlı saldırının ardından Elazığ ve diğer illerde büyük bir yürüyüş başlayacak.
Van merkez İpekyolu ilçesinde teröristlerin polisevi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırı, kentte gerçekleştirilen yürüyüşle kınandı.
İspanya hükümeti yaptığı yazılı açıklama ile Van ve Elazığ'daki bombalı terörist saldırılarını kınadı.
Elazığ'daki terör saldırısıyla ilgili akşam saatlerinde Muş'ta bir kişi gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, İl Emniyet Müdürlüğüne PKK tarafından düzenlenen saldırıya ilişkin, ''Allah'ın izniyle bu hadsizlere, bu ahlaksızlara, bu insanlıktan çıkmış olanlara e
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Elazığ'daki terör saldırısı nedeniyle Başbakan Yıldırım'a başsağlığı diledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) heyetini kabul ediyor.
Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lıların mayınlı saldırısı sonucu 5 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Aynı ilçede dün gece bir operasyon sırasında da bir korucu şehit oldu, bir asker y
Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Orgeneral Hulusi Akar Elazığ'da yaşanan hain saldırı sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulunacak.