Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu tahliye oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak hakkında 5 günlük kısıtlama kararı (avukatları ile görüşmeme) alındı.
Rusya Başbakanı Medvedev'in katıldığı bir inovasyon forumunda patlama meydana geldi.
İran'ın iç ve dış politikalarını belirleyen 'Düzenin Yararını Teşhis Konseyi'nin Genel Sekreteri Tümgeneral Muhsin Rızai, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında, gözaltına alındı.
Filistin Dışişleri Bakanlığı, UCM'yi, Filistin halkına yönelik işlediği suçlar konusunda İsrail'e 'soruşturma açmaya' çağırdı.
FETÖ soruşturması kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu gözaltına alındı.
Rusya Genelkurmay Başkanlığı yetkilisi Korgeneral Sergey Rudskoy, ABD'ye ait bir savaş uçağının 21 Ekim'de Musul'da kız öğrencilerin eğitim gördüğü bir okulu vurduğunu söyledi.
Rusya, Türkiye'den ambargonun kaldırılması için hazırlıkların hızlandırılmasını istedi.
Darbe girişimi soruşturmasında 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün kullandığı F-16'ların devleti 37 milyon zarara uğrattığı ortaya çıktı.
Hürriyet gazetesinde dün yayınlanan "İşte 'By Lock' David Keynes" haberiyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişiminden üç ay sonra Washington'a gidiyor. Muhalefet milletvekillerinin de eşlik ettiği Bozdağ, Fethullah Gülen'in iadesi için üst düzey yetkililerle
Washington Post, Obama yönetiminin, Suriye'deki ‘ılımlı muhalefet' güçlerine ‘kendilerini Rus savaş uçakları ile toplarına karşı korumaya yardımcı olacak' ağır silahların sevkiyatı
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara'ya ziyarette bulunan Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault Dışişleri Konutunda gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından ortak bası