ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kuzey Kore ile "ön koşulsuz olarak" görüşmeye hazır olduklarını bildirdi.
Kudüsü İsrailin başkenti olarak tanıyan ABDnin, İsrail-Filistin barış görüşmelerinde arabulucu rolünün artık bittiği ifade edildi.
Rus askerlerinin Suriyeden çekilmeye başlaması sonrası Afrin operasyonu kapıda.
CHP'nin dinlerarası diyalog temalı Noel ve Şeb-i Arus kutlamaları etkinliği tepki toplayınca Beşiktaş Belediyesi geri adım attı.
'Diyarbakır'daki Ugandalı öğretmen' haberleriyle gündeme gelen Wanitho lvan Kerawiya'a ilişkin 'FETÖ'cü olabilir' iddiası gündeme getirildi. Ugandalı Kerawiya'a konuya ilişkin davalar aça
Rusya, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün açıkladığı kısmi asker çekme planına rağmen, gerektiğinde "teröristleri" vurabilmek için Suriye'deki deniz ve hava üssünü muhafaza edeceğ
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı kışladan, zırhlı askeri araçlarla İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan ve v
Dışişleri kaynakları, Türkiye'nin Rusya'ya teklifi sunduğunu söyledi. Buna göre 'Masada PYD değil, Kürtler olsun' mesajı verildiği öğrenildi.
New Yorkta görülen Hakan Atilla davasında bir skandal daha yaşandı. 17/25 Aralıktan bilgim bile yoktu, herkes gibi medyadan öğrendim diyen FETÖcü polis Hüseyin Korkmaz ABDdeki d
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus askerlerinin Suriye'den çekilmesinin Afrin'e etkisi olabileceği ile ilgili, "Afrin'den Türkiye'ye yönelik tehditler ve saldırılar geliyor. Biz buraya isted
Rusya Savunma Bakanlığı, Putin'in açıkladığı Suriye'den çekilme kararının bugün resmi olarak başladığını duyurdu.
Rusya lideri Putin sürpriz şekilde askerlerini Suriyeden çekme kararı aldı. Putinin Lazkiyede birliklere verdiği talimat, özellikle PKK işgali altındaki Afrinde dengeyi değiştirecek
Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, askeri teknik işbirliği alanında ilgili anlaşma imzalandıktan sonra Türkiye'ye kredi sağlanacağını bildirdi.
CHP'li Beşiktaş Belediyesi, Mevlana'yı anmak için düzenlenen Şeb-i Arus etkinliğiyle, Hristiyan bayramı olan Noel etkinliğini bir arada düzenleme kararı aldı. Karar büyük tepki çekti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısı düzenledi.