Yeni bir parti kuran İdris Bal'a bir darbe daha. Dün ilk basın toplantısını düzenleyen Bal'ı yazılı medyadan 1 kişi takip etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun, “Camiye ihtiyaç varsa, bunu biz yaparız” şeklindeki sözlerinin gerçeği yansıtmadığı, CHP’nin kalesi Kadıköy’de 21 yıldır cami
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına tepki göstererek, "Sadece postalları değil, ruhları, zihniyetleri kirli adamların" dedi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek Mescid'i Aksa'ya yönelik saldırıyı sert bir dille kınadı.
Güney Sudan'da faaliyet gösteren Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü, ülkede sıtmaya yakalananların oranında ciddi bir artışın söz konusu olduğunu açıkladı.
Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi, tutuklu olarak yargılanan Sırp Radikal Partisi lideri Voyislav Şeşely’nin sağlık sorunları nedeniyle geçici serbest bırakılmasına karar verdi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak gördüklerini ve olası bir barışta İsrail’in daimi parçası olacağını söyledi. Müslümanların Mescid-i Aksa’da nama
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman Ermenek madenindeki arama kurtarma çalışmalarının 11. gününde açıklama yaptı.
Başbakan Davutoğlu'nun "Büyük kentlerde trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak için, servis araçlarının kaldırılacağı" planı, ne kadar önemli olduğu, açıklanan verilerle orta
Feyyum'da darbe karşıtı gösterilere müdahalesinde, 2 öğrencinin hayatını kaybetti belirtildi
Kaymakam adaylarının, Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) girme şartı kaldırıldı.
Uzmanlar, internet üzerinden satılan hapları almanın çok tehlikeli olduğunu belirtti.
Irak ordusunun Musul kentinde iki yanlış yeri bombalaması sonucu 10 sivilin öldüğü belirtildi. Ninova vilayeti polis teşkilatından binbaşı Yasin el-Cuburi, Irak ordu güçlerinin Musul kent
Alman Der Spiegel dergisi, IŞİD'in deniz yolunu kullanarak İstanbul üzerinden Irak ve Suriye'ye gittiklerini öne sürdü.
Cuma namazı sonrasında yurdun dört bir yanında bir araya gelen gruplar, İsrail'in Mescid-i Aksa saldırısını protesto etti.