Sosyal Medya

Güncel

Arınç'tan Gülen'e Cebrail göndermesi!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Eskişehir'de bir partilinin "Cebrail parti mi kurdu?" sorusuna "Onu deniz aşırı yerlere soracaksın" diye cevap verdi.



BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye'de 100'ün üzerinde parti olduÄŸunu söyleyerek AK Parti'nin tüm bu partilerden farkı olduÄŸunu, küçük düÅŸünmediklerini söyledi. Ä°dris Bal'ın kurduÄŸu Demokratik GeliÅŸim Parti'sini örnek gösteren Arınç, bu tür partilerin marjinal olduÄŸunu söylerken bir partilinin "Cebrail parti mi kurdu?" sorusuna ise  "Allah korusun nereden bileyim Cebrail'in parti kurup kurmadığını yahu. Onu deniz aşırı yerlere soracaksın üstadım." diye cevap verdi.

BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç, EskiÅŸehir'de partisinin Odunpazarı ilçe kongresine katıldı. Arınç, burada yaptığı konuÅŸmada, AK Parti'nin 2002 yılından buyana yapılan seçimlerin tamamında oylarını artırdığını söyledi. Halkın AK Parti'yi sevdiÄŸini, cesaretine güvendiÄŸini ve inandığını anlatan Arınç, "Kırkpınar baÅŸpehlivanı gibi artık altın kemerin de sahibiyiz" diye konuÅŸtu.

Bunlar parti deÄŸil, marjinal ÅŸeyler
 
Türkiye'de 100'den fazla siyasi partinin olduÄŸunu belirten Bülent Arınç, AK Parti'nin küçük bir parti olmadığını söyledi. Arınç, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Sadece ÅŸu barajı aÅŸayım da bir parlamentoya gireyim canımı kurtarayım hayalinde deÄŸiliz. Türkiye'de öyle partiler vardır ki aslında martidir, parti bile denmez. Åžuanda 100'den fazla parti kurulmuÅŸ. Bir tanesi de geçtiÄŸimiz günlerde kuruldu, adam basın toplantısı yapıyor, salon tamamen boÅŸ bir tane garip boynunu bükmüÅŸ, ona yönelik konuÅŸma yapıyor. Bunlar parti deÄŸil, bunlar marjinal ÅŸeyler. Bunların Türkiye'de çoÄŸunda tabelası bile yoktur. 30 tane adam bulursunuz ÅŸöyle ya da böyle ben de parti kurdum dersiniz."

Cebreail parti mi kurdu?
 
Salonda oturan bir partinin yüksek sesle "Cebrail de parti kurdu mu?" demesi üzerine Arınç, "Allah korusun nereden bileyim Cebrail'in parti kurup kurmadığını yahu. Onu deniz aşırı yerlere soracaksın üstadım.

Biz iktidar partiyiz. Bize düÅŸen iddiamızın olmasıdır. Bizim iddiamız büyük. Biz her seçimi kazanacağız, tek başımıza iktidara geleceÄŸiz, seçimlerde de hedefimiz yüzde yüzdür" diye konuÅŸtu.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.