Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "18 yıl boyunca 'Tanrı uludur. Tanrı'dan başka yoktur tapacak' diye bir sesi, ezan diye zorla bu millete dinlettiler" dedi.
Suriye'nşn kuzeyindeki silahlı Kürt grupları Kobani çevresinde bulunan IŞİD gruplarına yönelik saldırılarına devam ediyor
Yaşar Paşa’nın kardeşi emekli Albay Atilla Güler AK Parti’den aday adayı oldu.
"Türkiye toprak kaybetti" diyen CHP'lilere cevap veren AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, "Masa başında Musul'u Kerkük'ü verenlerin konuşmaya hakkı yok" diyerek CHP'lileri çıldırttı.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, ülkesinin hiçbir zaman Kırım ile ilgili egemenlik haklarından vazgeçmeyeceğini belirtti.
Fransa, 'terörle' mücadele gerekçesiyle 40 kişinin daha pasaportuna el koyacağını açıkladı
İsrail Dışişleri Bakanı Liberman, İsrail'in Hamas'ı yok etmesi gerektiğini belirterek, idam cezasının uygulanmasını istedi
Hakan Fidan’ın AK Parti’den aday adayı olmasıyla birlikte boşalan MİT Müsteşarlığı'na sürpriz bir ismin gelebileceği konuşuluyor. Daha önce bir Emniyet Müdürü’nün oturmadığı M�
Hüda Par Genel Sekreter ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, 2015 seçimlerine bağımsız adaylarla gireceklerini söyledi. Barış görüşmelerin Kürt halkının bütün örgütlü yapılarıyla gö
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kaçak geçişlerin önlenmesi amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında İzmir, Aydın, Çanakkale ve Balıkesir'de 200 göçmeni kurtardı.
Ankara'nın memur maaşlarını ödeyebilmesi için Erbil'e 500 milyon dolar verdiği iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu'nu 9 Mart'ta bir kez daha Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplayacağını açıkladı.
Özel bir operasyonla Cumartesi günü Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'nden Türkiye'ye getirilen emanetler için hudut komutanlığında tören düzenlendi.
Milli İstihbarat Teşkilatı eski Müsteşarı Hakan Fidan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Manisa'da partisinin il gençlik kolları kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, IŞİD'e Türkiye'den kaç kişinin katıldığını açıkladı.