Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşamadığını açıklayan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Türkiye'ye mesaj yolladı.
Fazladan üretilmiş yağ hücrelerinin ölü deri, kir ve terle karışarak gözenekleri tıkaması siyah noktaların oluşmasına neden oluyor. Peki tır
Irak’ın işgalinden beri Barzani’ye danışmanlık yapan ABD’li eski diplomat Peter Galbraith, referandum ve Türkiye'nin yaptırımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Türkiye’nin mülteci krizine “iyi yönetilmesi gereken bir toplumsal gerçeklik” olarak bakması, Türkiye’nin farklı yaklaşımında önemli bir rol oynamıştır.
İnsanın tabii haklarından ve ihtiyaçlarından biri olan hürriyeti putlaştıran anlayış olarak liberalizm içimize bir hançer gibi saplanmıştır. Allah’ın nazarında bir hiç olan bizim na
Belediye başkanlarının aldıkları maaşlar merak konusu haline gelmiştir. Acaba onlarda memurlar gibi mi ücret alıyor ya da onların maaş hesabı farklı mıdır? Nüfus rakamlarının maaşa
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne ilişkin açıklama yaptı.
IKBY Başkanı Barzani, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcıları Allavi ve Nuceyfi ile Erbil-Bağdat arasındaki sorunların çözüm yolu konusunda 4 madde üzerinde mutabık kaldığı öğrenildi.
20 Temmuz'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen PKK'lıların, sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın kaçırılarak şehit edilmesi olayının failleri olduğu tespit edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü. Görüşmede, ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesinin yanı sıra başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgedeki
Hatay'ın Reyhanlı ilçesi yakınlarında sınır hattındaki Kuşaklı köyünden gece geçiş yapan tanklara köylüler alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu, askerler de el sallayarak karşıl�
Basın mensupları için en tehlikeli ülkelerden biri olarak gösterilen Meksika'da bir gazetecinin daha öldürüldüğü bildirildi.
Devlet Bahçeli, İdlib ile ilgili açıklamada bulundu. Bahçeli 'MHP olarak bu tutarlı politikalar devam etttiği sürece Sayın Cumhurbaşkanı'nın yanındadır' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro’yu Beştepe’de ağırladı. “Halkın iradesinin üzerinde güç olmaz. Dış müdahaleler çözüm getirmez” diyerek Maduro karşıtı ha
Bağdat, IKBY’ye yönelik adımlarını sertleştiriyor. Irak’ın Ankara Büyükelçisi el Alevi “Türkiye ile yapılan tatbikat güç kullanımına yönelik. Gerekirse Habur’u almak için müdaha