Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas , İsrail ile barış görüşmelerinin durması durumunda Oslo öncesine dönüleceğini ve İsrailin Filistin topraklarını yönetme yükünü üstlenmek zo
Filistin, barış görüşmelerinin çıkmaza girmesi üzerine, özerk yönetim başkanlığının feshedilebileceğini bildirdi.
Kovalamaca sırasında duvara çarpan otomobildeki kişiyi silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen polis memuru tutuklandı.
Suudi Arabistanda 13 kişide daha corona virüsüne rastlanmasının hemen ardından Kral Abdullah bin Abdülaziz, Sağlık Bakanı Abdullah er-Rabiayı görevden aldı.
Öğle saatlerinde Karaköyde yaşlı bir adam Galata Köprüsünden denize atladı. Rabia Rahmun adında Suriyeli bir genç yaşlı adamı boğulmaktan son anda kurtardı.
Kabul onay değildir. Kabul, yatağımın üstünde zıplayan çocuğumun bu davranışından rahatsız oluyorsam, hep yaptığımız gibi, ona bunu niye yapmaması gerektiğini anlatmaya başlamadan
Bosna savaşında öldürülen ve toplu mezarda bulunan cesetlerinden kimlikleri tespit edilen 9 Boşnak için cenaze töreni düzenlendi.
Cuma akşamı Kahirede bir polisin öldürülmesinin ardından, Mısırda polise bir kere daha saldırıldı. Silahlı saldırganlar Kahire ile Süveyş arasında devriye görevi yapan 2 polisi ö
Türkiyede Cumhuriyet tecrübesi, özellikle başlangıçtan Tek Parti döneminin sonuna kadar, Osmanlı bürokratik elitinin bir başarısı olarak tarihe geçen Tanzimat fermanından itibaren halk
Ukraynanın Slavyansk kentinde Rusya yanlısı silahlı kişilerin kamu binalarındaki işgali, Cenevredeki toplantıda varılan uluslararası anlaşmaya rağmen sürüyor.
Londrada bir berber dükkânının Kuzey Kore lideri Kim Jong-un saç modeli ile müşteri çekmeye çalışması Kuzey Korenin Londra Büyükelçiliği yetkililerinin tepkisini çekti.
Cumurbaşkanı Abdullah Gül cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorulara yanıt verdi.
Ukrayna Devlet Sınır Koruma Servisi, 16 ila 60 yaş arasındaki Rus erkeklerinin ülkeye girişine ilişkin bazı yasaklamalar getirdi.
Türkiye İstatistik Kurumu 2013 doğum istatistiklerini açıkladı: 30-34 yaşlarındaki kadınlarda doğum sayısı arttı. Doğurganlık hızının en yüksek olduğu kent Şanlıurfa.
Tunus Cumhurbaşkanı Merzuki, kamuoyunda "Tunus devrimi şehit ve gazileri" davası olarak bilinen davada verilen kararı, "ailelerin beklentilerine cevap vermedi" şeklinde yorumladı.