Hem çözüm sürecini ihanet süreci olarak niteleyenlerin safında yer alıp o sürecin mimarını şeytanlaştırıp hem de “çözüm süreci neden yürümüyor” diye sormak maharet ister.
Kobani sınırındaki Suruç İlçesi'ne bağlı Yumurtalık Köyü'nde peş peşe iki büyük patlama meydana geldi.
Devrimci Sosyalist Hareket ile Müslüman Kardeşlerden birlik adımları atıldı. İhvan gençlerine açık bir devrim cephesi kurulması planlanıyor
Çanakkale'de dünyanın en uzun asma köprüsü olacak olan Çanakkale Boğaz Köprüsü için fizibilite çalışmalarına başlandı.
Suruç'ta canlı bomba eylemini gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün cep telefonunun, Suriye’ye geçmeden önce dinlendiği iddia edildi
PKK'nın askeri örgütlenmesi HPG, TSK tarafından PKK'nın K. Irak'taki kamplarını bombalamasıyla ilgili açıklama yaptı.
PKK tarafından kaçırılan Şırnak'ın Silopi ilçesindeki 15 işçi ile Erzurum Tekman ilçesindeki 3 sağlık görevlisi serbest bırakıldı.
Cihan ve Samayolu Haber, 'yerel kaynaklara' dayandırarak TSK'nın dün gece Kuzey Irak'taki PKK mevzilerine düzenlediği hava operasyonunda sivillerin yaralandığına dair bir haber yayınladı.
HDP'den yapılan açıklamada askeri operasyonların ve gözaltıların durdurulması istendi, 'Konuşarak ve müzakere ile çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur' denildi.
Rumeli Hisarı'nda sadece minaresi kalan Boğazkesen Fetih Mescidi'nin inşaatı tamamlandı.
İstanbul'da HDP'lilerin öncülüğünde pazar günü yapılması planlanan yürüyüş programına valilikten izin çıkmadı
Paralel çetenin İngilizce yayın yapan Today's Zaman'ın Flemenkçe mesaj paylaşımında bulunduğu Twitter'daki hesabından skandal 2 skandal mesaj yayınlandı.
Silopi İlçesi'nde termik santrale kömür çıkaran bir şantiyeyi basan bir grup PKK'lı iş makinelerini yaktıktan sonra işçileri kaçırdı
Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre operasyonların devam ettiği açıklandı.
Şemdinli çıkışında TOMA aracı içerisinde nöbet tutan polislere el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. 1'i ağır 2 polis yaralandı. Diyarbakır - Bingöl karayolunda ailesiyle birlikte