Diyarbakır'da bugün düzenlenecek Nevruz etkinlikleri için çok sayıda polisle güvenlik önlemleri alındı
Türk Telekom Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı, güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan maçın önce seyircisiz oynatılmasının planlandığını ancak yen
Suriye'de ' Selahaddin Tugayları' adlı Kürt muhalif grup, YPG'nin ve askeri uzantısı PYD'nin rejimi korumak için Kürtleri ölüme sürüklemesine izin vermeyeceklerini duyurdu.
Uşak'ta 21 Mart Pazartesi günü düzenlenmesi planlanan nevruz kutlamaları, Valilik tarafından iptal edildi.
Sinan Oğan'ın vatandaşlarla fotoğraf çektirmesi Sinan Oğan'ın konuşması Eski MHP Milletvekili Oğan: "Ülkücüler artık iktidar olmak istiyor.
Türkiye ile AB arasında mülteciler konusunda varılan anlaşmayla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AB, bu zamana kadar sözünde durmadı, biliyorum, yine durmayacak." dedi.
İsrail Genelkurmay Başkanı Vekili General Yair Golan; Erdoğan’ın yönetimde kaldığı sürece “sorunlu bir kurum” olacağını iddia etti.
Belçika'da yaşayan Türk vatandaşları, PKK'nın kurduğu çadırı yaktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ile bu akşam katıldığı çocuk eğitimi programından sonra sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek
Fransa Başbakanı Manuel Walls, Fransa'dan IŞİD'e 600'ü savaşçı 2029 kişinin katıldığını açıklarken, "Şu an kendi topraklarımızda savaş halindeyiz" derken, "Her gün hücreleri beli
Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun 2017Â’de hizmete girmesi hedefleniyor.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Nevruzun yasaklanamayacağını, engellenemeyeceğini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz." dedi.
Türkiye genelinde yaşanan terör olayları Nevruz kutlamalarını da vurdu. Birçok şehirde kutlamalar iptal edilirken, bazı illerde güvenlik güçleri ile göstericiler arasında gerginlik çık
Yasak olmasına rağmen HDP'nin çağrısıyla kutlama yapmak isteyen gruba Bakırköy'de polis tarafından müdahale edildi.
Ankara ve AB arasındaki anlaşma kapsamında bugünden itibaren Türkiye'den Yunan adalarına giden sığınmacılar geri gönderilmek üzere kayıt altına alınacak. AB Bakanı Bozkır, anlaşmayı