İki partinin Genel Başkanları da grup toplantılarında aynı konuyu ele aldı. İki isim de referandum çağrısında bulundu.
Suriye'de rejimin bombalı saldırısında 2 bacağını birden kaybeden 7 yaşındaki çocuk, takılan protezlerle artık yürüyebilecek.
Çek Cumhuriyetinde "Ulusal Vatan Muhafızı" adında ülke genelinde yaklaşık 90 şubesi ve silahlı 2 bin 500 kişi Müslüman sığınmacılara karşı mücadele timi oluşturuldu
Düşük enflasyonu yükseltmek için neredeyse 30 yıldır mücadele eden Japonya’da çarklar durma noktasına gelirken Avrupa’yı da aynı korku sardı. Fiyatlar düşeceği için alışverişler
SUÇ insanın doğasıyla uyumlu bir durum değildir. O yüzden suça meyleden kişi, vicdanının uyarı sinyalleri ile karşılaşır ve kendini kötü hisseder. Böyle durumlarda iki türlü tepki
10 bini aşkın savaşçıyla Halep ablukasını kıracaklarını söyleyen ÖSO kurucu komutanı Riyad Esad, Şam rejimini tam devirecekken muhalifleri sabote edip zayıflatan ABD’nin, terör örgü
ABD Kongresi, bir haftada ikinci kez güvenlik nedeniyle alarma geçti. Kongre binası yakınında silahlı bir kişinin görüldüğü bilgisi nedeniyle, kongreye giriş ve çıkışlar durduruldu.
Sağlık sorunları nedeniyle geçen yıl geçici olarak serbest bırakılan Sırp savaş suçu zanlısı Goran Hadzic 58 yaşında hayatını kaybetti.
İngiltere'de AB'den ayrılma (Brexit) kararının çıktığı referandumun ardından ana muhalefetteki İşçi Partisi'nde başlayan liderlik tartışmasında, parti yönetim kurulu, Genel Başkan J
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Avrupa Parlamentosu'nda PYD sergisi açılmasına tepki gösterdi.
Manhattan'da toplanan bir grup Ortodoks Yahudi, İsrail ordusunun zorunlu askere alma politikalarına tepki gösterdi
Lavrov'dan sonra Rusya'dan bir Türkiye itirafı daha geldi: Türkiye ile işbirliği olmadan Ortadoğu’da barışın sağlanması zor.
IMF, ABD ekonomisine ilişkin değerlendirmeleri içeren 4. Madde Konsültasyon Raporu'nu yayımladı
Beyoğlu'nda İSKİ tarafından yürütülen kanalizasyon yenileme ve onarım kazısında insan kemikleri çıkınca, çalışmalar durduruldu.
Almanya'da hükümet ortağı Hıristiyan Sosyal Birlik milletvekili Reiner Meier, 'Türkiye'yle diyaloğumuz boşuna' deyip Alman Türk Parlamenterler Grubu'ndan istifa etti.