Mütalaasını açıklayan savcı, eski Kırıkkale Silah Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Tanrıverdi'nin 8 yıldan 19 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi
AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, 'Halep'te kadınlara tecavüz ediliyor, çocuklar öldürülüyor. Hastaneler, fırınlar yerle bir edildi. Halep'te kelebekler çocuklardan daha f
Beşiktaş’ta PKK bağlantılı TAK’ın polisleri hedef aldığı saldırılara tepkiler sürüyor. DİSK, Türkiye Kamu-Sen, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası, ve
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halep'ten sivillerin çıkışının sağlanması için ateşkes sağlanması ve insani koridor açılması gerektiğini, bu yöndeki girişimlerinin sürdü
Halepli çocuk Ammar, bombardımanlardan duyduğu korkuya ilişkin, 'Uçak sabahtan beri bizi vuruyor ! Hastane yok ! Çocukların cesetleri kömür oldu!İlaç yok! Yemek yok!' dedi.
ABD istihbaratı, Rus hackerler ile ilgili Avrupa'ya yapılan uyarılarda gecikme yaşandığını söyledi. Yetkililer, "Avrupa uyarılana kadar Ruslar sistemlerine girmişlerdi" itirafında bulundu.
Türkiye ile Rusya Halep'teki durumu değerlendirmek için Çarşamba günü görüşecek.
Almanya'nın başkenti Berlin'de PKK yandaşlarının düzenlediği yürüyüşü takip etmek isteyen serbest gazeteci Martin Lejeune sadırıya uğradı.
Trump, çok uluslu petrol ve doğal gaz şirketi Exxon Mobil'in Genel Müdürü Rex Tillerson'u Dışişleri Bakanı adayı olarak açıkladı.
Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin İngiliz parlamentosunda yaptığı toplantı sırasında terör estiren PKK yanlısı grup, polis tarafından dışarı çıkarıldı
Fırat Kalkanı Harekatı'nda 112. gün geride bırakılırken, TSK, Çanakkale 57. Alayın devamı olan 57. Komando Taburu'nu El Bab’a göndermeye hazırlanıyor.
İstanbul'da polislerimizi hedef alan hain terör saldırısı sonrasında, emniyet mensuplarına bir destek de Diriliş Ertuğrul ekibinden geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kuvvetli kar yağışı görüleceğini bildirdi.
Son dönemde özellikle ABD savaş gemilerinin sık sık Karadeniz'e çıkışları yüzünden Rusya'nın ihtiyatla takip ettiği Montrö Sözleşmesi'ne dair Moskova'dan uyarı geldi.
Halep'te Esed rejimine bağlı güçler, muhaliflerin elinde kalan son bölgeye ilerlerken insani durum 'alarm veriyor.' Kentten çok sayıda muhalif ve sivilin rejim güçlerince kurşuna dizildiği