Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Ankara'da önemli açıklamalarda bulundu. Canikli, ''Bugün birçok Amerikan ve Alman firması, savunma ürünlerinde kullandığımız yedek parçaları ört�
Siirt'in Eruh ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda tespit edilen mağara ve sığınaklarda silah ve mühimmat ile çeşitli malzemeler ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.
BM Genel Kurulu'na ilk kez hitap eden ABD Başkanı Trump, "Ürdün Türkiye ve Lübnan'a mültecilere ev sahipliği yaptıkları için özellikle teşekkür ediyoruz." dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuştu.
Gençler arasında yayılan ve dünya çapında yüzlerce intihar olayıyla bağdaştırılan Mavi Balina isimli oyununun yaratıcısı Rusya'da 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak "oyunla"
Çorum’da 50 yaşındaki Öznur T., 14 yaşındaki engelli kızını, altına teker koydurttuğu koltukla sokaklarda gezdiriyor.
Dünya genelinde gençleri intihara sürüklediği iddia edilen Mavi balina oyunu, dünya çapında çeşitli çalışmaların yapılmasına neden oldu.
Milli Savunma Bakanı Canikli, "Amerikan ve Alman firmaları, savunma ürünlerinde örtülü bir şekilde ambargo uyguluyor." dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve hatta Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini açıkladı.
MEB tarafından hazırlanan ve dün tüm okullarda dağıtılan 6. Sınıf Sosyal Bilgiler kitabındaki, FETÖ'nün Vatikan adına yürüttüğü Dinlerarası Diyalog projesinin yer alması dikkat çe
Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Borno eyaletinde kolera salgınında ölenlerin sayısı 48'e yükseldi. Sınır Tanımayan Doktorlar örgütü Koordinatörü Anna Cilliers, "Monguno, Dikwa ve Maidu
Almanya, 196 eski diplomatik pasaport sahibine iltica hakkı tanıdı. Bu kişiler arasında eski TSK mensupları ve başvuru sahiplerinin aileleri de yer alıyor
Myanmar Dışişleri Bakanı Suu Çii, Arakanlı Müslümanlara yönelik katliamlar karşısında sessizliğini sürdürürken, uluslararası incelemeden korkmadıklarını belirtti
Katalonya Özerk Yönetimi Hükümeti Başkan Yardımcısı Junqueras, "Bizim bağımsızlığımız sadece İspanya ile sınırlı. 1 Ekim'de sandıklar kurulacak ve bağımsız olduğumuzda AB'den �