Hollanda, Lahey Mahkemesi'nin Srebrenitsa'da 300 Boşnağın ölümünden 'kısmen sorumlu' olduğu yönündeki karar için Yargıtaya başvurdu
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile P5+1 (ABD, Fransa, İngiltere, Almanya, Çin ve Rusya) ülkelerinin 2015'te vardığı nükleer anlaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TEOG sınavının kaldırılmasını eliştirdi, "Bizim çocuklar kobay mı? Her zaman değişiyor dünyada böyle bir ülke yok. Bu ülkenin yetişmiş kadroları v
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Dağlık Karabağ sorununun barış yoluyla çözülmesinden yana olduklarını ancak gerekirse Ermenistan'ın askeri provokasyonlarına ağır karşılık verecekle
Ankara Sanayi Odası Başkanı Özdemir:- 'Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ekonomi yönetimimiz 15 Temmuz sonrası dönemde zamanında ve yerinde tedbirler aldılar. Bizlere kulak verdiler
Erzincan'da yolcu otobüsünde yapılan aramada yurda yasa dışı yollardan girdikleri tespit edilen yabancı uyruklu 174 kişi yakalandı.
Irak Cumhurbaşkanı Masum ve IKBY Başkanı Barzani'nin iki gün içinde referandumu görüşmek üzere Bağdat'a üst düzey heyet gönderilmesi konusunda anlaştıkları bildirildi.
Suriye’nin önemli muhalif gruplarından Feylak’uş Şam, Ahrar’uş Şam, Sultan Murat ve Şam Cephesi, İdlib için bir çatıda buluştu ve 'Devrim Genelkurmayı' gücünü oluşturdu.
Milli Savunma Bakanı Canikli, Lübnan Savunma Bakanı Riyad Sarraf ile bir araya geldi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz. Taşeronlarla ilgili çalışma, hükümet seviyesinde verilen bir sözdür, çalışmalar d
Venezuella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump'ın 'uluslararası siyasetin yeni Hitler'i' olduğunu söyledi.
Yeni Şafak gazetesinde yer alan bir iddiaya göre ABD, 650 özel kuvvet askerini bağımsız Kürdistan referandumu öncesinde Erbil’e gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın yarın saat 22.00'de görüşeceği açıklandı.
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanıklarından ve "tırları durduran subayların imamı" olduğu tespit edilen Süleyman Gürbüz, tutuklandı.
Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, IKBY'nin bağımsızlık referandumuyla ilgili sorulan soruya, Rusya'nın Irak'ın toprak bütünlüğünden yana olduğunu söyledi.