Deutsche Bank'ın durumu farklı. Deutsche'nin Almanya'da ticari bankalar ve çeşitli kurumsal birimlerden kaynaklı çok daha çeşitli bir müşteri yapısı var.
Filistin Esirler Cemiyeti Hukuk Birimi Başkanı Bulis, "Ofer Hapishanesindeki 3 Filistinli tutuklu, haklarındaki 'idari tutukluluk' kararını protesto etmek için üç gündür açlık grevi yapıy
Van'da sosyal medya üzerinden PKK'ya eleman kazandırdıkları ileri sürülen iki sanığın, 15'er yıla kadar hapsi istendi.
Birleşmiş Milletler'in Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bekleyen yardım konvoyundaki 14 TIR bu sabah İdlib'e hareket etti
Okulların bugün açıldığı ülkede öğrenci sayısının yetersizliği gerekçe gösterilerek 60 azınlık okulunun kapısına kilit vuruldu.
Mısır hükümeti, İsrail ablukası altındaki Gazze’nin dış dünyaya açılan tek kapısı Refah’ı, Suudi Arabistan'dan dönen 500 Filistinli hacı için açtı.
Sözcü yazarı bugünkü yazısında, FETÖ'nün pisliklerini anlattığı için "Sen Tayyip'çi misin" eleştirilerine maruz kaldığını belirtti.
Balyoz'da 3 yıl hapis yatan Tümgeneral Yavuz, 'FETÖ
Irak eski Milli Güvenlik Müsteşarı Mofak Rubayi, Saddam Hüseyin'in idama götürülürken hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi.
Kuşatma altında bulunan Halep'e Türkiye'den Suriye'ye insani yardım götüren 20 TIR, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçti. Ancak Esad rejimi, gönderilen yardımı reddetti.
Türkiye üzerinden Halep'e insani yardım götürecek olan BM'ye ait 20 tır Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçti.
CIA Başkanı John Brennan, Suriye ve Irak'ta devlet yapısının zarar gördüğünü, bunun telafisinin de mümkün olmadığını belirterek iki ülkenin de toprak bütünlüğünün sağlanamayabi
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Başbakan Yıldırım'ın "Mahkeme çağırıyorsa, tıpış tıpış gelip ifadesini verecek" ifadesine yanıt verdi; "Yetki mahkemelerindir, Başbakan'ın değil"
Ülkenin güneyinde, teknesinde megafon kullanarak "Allahu Ekber" diyen kişiye, 6 ay ertelemeli hapis ve 5 bin avro para cezası verildi
Yapılan değişiklikle, 1 Temmuz 2016’dan önce işlenen suçlar bakımından, 5 yıldan az hapis cezası alan hükümlüler açık cezaevine geçebilecek.