AB Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'deki gelişmelerle ilgili tek taraflı yapılan değerlendirmelerin yanlış yöne götürme riski taşıdığını söyledi.
Filistin Başbakanı Hamdallah'ın konvoyu, İsrail askerlerinin desteğindeki bir grup Yahudi yerleşimci tarafından saatlerce alıkonuldu.
Mısır gibi rejimleri değişen ülkelerde kullanılan "Fululiberalizm" veya Arapların ifadesiyle "Librofulul" (Fulul Liberaller) kavramının tüm Arap ülkeleri için geçerli olan daha kapsamlı
Anayasa referandumu yapılan Mısır'da çeşitli kentlerde gösterilerin yanı sıra saldırı ve patlamalar meydana geldi
- İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Sekreteri Kutluay, "Tır ile yapamadıklarını, ellerine, yüzlerine bulaştırdıklarını şu an Kilis ofisimizi hukuksuz bir şekilde, bir kişi üzerinden koca
Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukası nedeniyle son bir yılda 44 kişinin açlıktan öldüğü Yermuk Mülteci Kampı'na insani yardım taşıyan UNRWA konvoyu kampa giriş yapamadı
BM Genel Sekreteri Ban, Erbil'de Suriyeli sığınmacıların kaldığı Kevırgosık Kampı'nı ziyaret ederek, ""Kampta gördüklerim can sıkan bir manzara" dedi.
Konya'da 700 polisin katılımıyla 73 farklı adrese aynı anda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 65 şüpheli gözaltına alındı.
YSK, 25 siyasi partiye seçmen kütüklerini vermeyi kararlaştırdı.
ABD’nin Teksas ve New Jersey eyaletlerindeki iki okulda bomba tedirginliği yaşandı. Uzman ekiplerin incelemeleri sonucu iki okuldaki öğrenciler güvenlik nedeniyle tahliye edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında 7 işadamının el konulan mallarının iadesine karar verdi.
Gazzeliler, İsrail eski Başbakanı Şaron'un Negev Çölü'nde defnedilmesine tepki gösterdi.
Önceki gün ölen eski İsrail Başbakanı Şaron, düzenlenen törenin ardından Negev Çölü'ndeki çiftliğinde toprağa verildi.
Şam'da, Esed rejiminin 184 gündür abluka altında tutarak gıda ve ilaç girişine izin vermediği Yermuk Mülteci Kampı'nda açlıktan ölenlerin sayısı 44'e ulaştı
Türkiye'ye yapılacak petrol sevkıyatındaki pürüzleri gidermek için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani başkanlığındaki heyet Bağdat'a gidecek.