Türkiye’nin operasyonla boşalttığı Süleyman Şah Türbesi’nin çevresinde IŞİD ve PYD arasındaki çatışmalar şiddetlendi.
Suriye rejimi, Türk ordusunun Süleyman Şah'taki emanetlerin alınması ve askerlerin getirilmesi için gerçekleştirdiği operasyon için 'apaçık bir saldırı' ifadesini kullandı.
CHP'li Aylin Nazlıaka, AK Partili vekillerin kendilerine saldırmadıklarını hem itiraf etti hem de bu durumdan utanç duyduğunu söyledi.
TSK gece yarısı Süleyman Şah Saygı Karakolu'na operasyon düzenledi. Sabaha karşı yapılan operasyon, TRT1'de ekrana gelen Diriliş'teki Süleyman Şah sahnesini akıllara getirdi.
Irak'taki Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin 'peşmergeleri öldürmesi durumunda IŞİD'in ağır bedel ödeyeceği' açıklamasının ardından örgüt peşmergelerin yer aldığı yeni bir
Van’ın Çatak ilçesinde devriye gezen karakol komutanı, öğrencilerin okullarına üşüyerek gelip gittiklerini görmesi üzerine başlattığı kampanyayla 493 öğrenciyi giydirdi. Karakol Kom
Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yapılan operasyon sırasında şehit olan askerin Başçavuş Halit Avcı olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehidin babası Mustafa Avcı'yı aradığı bildi
Kayıt dışı ile mücadele kapsamında müfettiş sayısını artırmayı planlayan Maliye Bakanlığı, ağırlık uzmanlardan oluşan binlerce personel alacak. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)
Dışişleri Bakanlığı, Süleyman Şah'ın naaşının nakledilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , "Geçici nakli kubur işlemi, Süleyman Şah Türbesi ve müştemilatının anlaşmal
Mersin'de hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın otopsi raporuna göre tecavüz söz konusu değil.
Mısır'da Sisi'nin yaptığı darbeden sonra turuklanan 240 İhvan mensubu askeri mahkemeye sevk edildi
TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde 10 madde kabul edildi.
ABD'de hayatını ırkçılığa karşı mücadaleye adayan Malcolm X'in İngiltere'de Oxford Üniversitesi'nde yaptığı konuşmadan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şah Fırat operasyonu ile ilgili olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TSK'yı arayarak kutladı.
Süleyman Şah operasyonundan sonra özel kuvvetler, bölgeyi terk etmeden önce türbe ve karakolu yok etti. Türbe, geçici olarak Suriye Eşmesi Köyü'ne taşındı.