Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’dan İstanbul’a yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Katar'ın, Bahreyn, Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin taleplerini dikkatli bir şekilde incelemeye başladığını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerle bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, 'AK Parti'in ana omurgası sapasağlam ayaktadır.' dedi.
Cumhurbaşkanlığı affı kapsamında bin 11 mahkum serbest bırakıldı. Açıklamada, mahkumların hangi suçlardan hüküm giydiğine ilişkin bilgiye yer verilmedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Dört şehrimizi daha havalandırarak, 2017'yi havalimanları yılı yapacağız" dedi.
Jandarma Genel Komutanlığınca Bayramı dolayısıyla hazırlanan ve komando babanın operasyon dönüşü çocuğuna kavuştuğu anların yer aldığı görüntü izleyenlere duygulu anlar yaşatı
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan asker, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
İngiltere'nin Newcastle kentinde, bir kadın sürücünün otoparktan çıkarken aracının kontrolünü kaybetmesi sonucu kaldırımdaki Müslümanların arasına daldığı bildirildi. Olayda 6 ki�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırf bize zarar veriyor diye bu yılanları koyunlarında besleyenlerin damarlarında o yılanların zehriyle uyanacakları günler çok yakındır" dedi.
Adalet Bakanı Bozdağ, CHP'nin tepki yürüyüşüne dair, "Yürüyüşün bir diğer amacı yargıyı baskı altına alarak hem FETÖ davalarında hem de Kılıçdaroğlu
Van'ın Tuşba ilçesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
İçişleri Bakanı Soylu, "Biz yaratılmışların en güzeli olarak nitelendirilen insana hizmet için varız. Onun için bugün bu anlamlı bayram törenini ramazanın bütün huzurunu, öze dokunu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım." dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu'na yürürken düşünmesini tavsiye ederim' dedi.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Mescid-i Haram'ı hedef alan saldırı teşebbüsünün kınandığı belirtildi.