Fas'ın Fnideg kentinde IŞİD yanlısı olduğu belirtilen bir terör hücresi çökertildi
Fransada yaşanan saldırılarda akıllarda kalan önemli konulardan birisi de güvenlik güçlerinin istihbari ve teknik anlamdaki zafiyeti oldu.
Fas devlet sözcüleri, Hz. Muhammed'le ilgili yayınlanan karikatürlere tepki olarak yürüyüşe katılmadıklarını açıkladı.
TGRT Haber'e konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Hristiyan dünyasının attığı bumerang kendilerine dönüyor' dedi.
Katar Dışişleri Bakanı Al Atiyye, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'in Doha'yı terk edeceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Risale-i Nur Külliyatı'nın aslına uygun basılması konusunda yayınevlerine yetki vermeye başladı. Bugüne kadar çeşitli tahrif ve suistimallere maruz kalan R
Sultanbeylide bonzai kullandığı iddia edilen genç, boş bir arazide donarak hayatını kaybetti. Gencin uyuşturucunun etkisiyle soğuğu hissetmediği ve hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.
Dört eski bakanla ilgili Soruşturma Komisyonu raporu elektronik ortamda komisyon üyelerine gönderildi. Raporun 16 Ocak'ta Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmesi gündemde.
Lübnan askerleri ülkenin en büyük hapishanesi Rumiye'ye sabah saatlerinde bir baskın yaptı. Askerler, haftasonu gerçekleşen bombalı saldırıların azmettiricilerini arıyor
Müslüman mahallesinde salyangoz satılıyor...Fox'unu da al Türkiye'den git Murdoch Efendi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan'dan FOX TV'nin patronu Rupert Murdoch'ın ska
Jean Paul Sartre: Çok uzun olamayan bir zaman önce yeryüzünde iki milyar insan vardı, bunların beş yüz milyonu insandı, bir milyar beş yüz bini de yerliydi. Sözü birinciler söylüyor,
Beyaz Saray önünde toplanan insan hakları savunucuları, Guantanamodaki kampın açılmasının 13üncü yıl dönümünde protesto gösterisi düzenledi.
Kırklareli'de bir kişi, sesini beğenmediği müezzinin yerine yenisinin atanması için TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurdu. Komisyon, "Herhangi bir işlem yapılamaz" diye cevap verdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Paris'te teröre karşı düzenlenen yürüyüş sonrası Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde konuştu.
Sınır kapıları ve havaalanlarındaki kuyrukların önüne geçilmesi için 2013'te hayata geçirilen e-Vize'ye geçen yıl 6,1 milyonun üzerinde başvuru yapıldı. Başvurulardan 5,4 milyonu, ya