Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında daha önce işten çıkarılanların da yer aldığı TÜBİTAK çalışanı 24 kişinin ByLock
Irak'ın Musul kentinde uluslararası koalisyon güçlerinin terör örgütü DEAŞ'a yönelik hava saldırılarında aralarında sözde Musul valisinin de olduğu örgütün lider kadrosundan 5 kişi
Dünyanın en ünlü satranç ustası Anatoliy Karpov, satranç eğitimi açısından Türkiye’nin bir numara ülke olduğunu söyledi.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 1 numaralı şüpheli olduğu FET֒nün 15 Temmuz darbe girişiminin ‘Yurtta Sulh Konseyi' yöneticileri hakkında 92 kez müebbet hapis cezası istendi.
Türkiye ile Rusya arasında ilişki tarihin hiçbir döneminde olduğu kadar iyi. En azından öyle görünüyor. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın SETA çok farklı bir analiz yaptı.
KKTC ve Rum tarafı arasında devam eden, İngiltere, Yunanistan ve Türkiye'nin de garnatör olduğu 20 aydır devam eden müzakereler krizle sonuçlandı!
AK Parti'nin seçim zaferlerinden sonra hezimeti yaşayanlar, her seçim öncesi olduğu gibi 'şaibe' haberlerini gündeme getiriyor.
Reina saldırganı Abdülgadir Masharipov’un dini nikahı kıydığı Fransız vatandaşı Tene Traore’nin, 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Adana'da 13 Şubat'ta tutuklanan "Halo Dayı" kod adlı Eyüp Ç'nin, PKK'nın Mardin'den Antalya'ya kadar olan bölgede örgütün sözde Akdeniz metropol sorumlusu olduğu belirlendi.
Kamuoyunda "Selam Tevhid" olarak bilinen soruşturmada, binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 hakim ve savcının yargılandığı davada, MİT raporuna göre sanıkl
Avrupa Birliği'nin sınır koruma kurumu Frontex, birlik sınırlarına yasadışı giriş yapan göçmen sayısında büyük ölçüde Türkiye'yle yapılan anlaşma sayesinde yüzde 72 düşüş ol
CHP'li vekil, Mersin'e yapılan şehir hastanesinin vatandaşın sırtına yük olduğunu söyledi.
İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye'de göçmen ve mülteci olarak bulunan insan sayısının 3 milyon 551 bin 78 olduğunu açıkladı.
Ankara'yı bombalayan hain pilotları durdurma görevi verilen 151. Tunç filo pilotu Taştan'ın kripto FETÖ'cü olduğu devre arkadaşının ifadeleriyle ortaya çıktı.
Edirne'de FETÖ'den yakalanan öğretim görevlisinin Ankara'daki canlı bomba saldırısının kilit ismi olan teröristin ablası olduğu anlaşıldı.