The Guardian gazetesi, Avrupa’nın “şüpheli teröristler” listesindekilerin Türkiye’ye seyahat etmesine bilinçli olarak göz yumduğunu yazdı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 'Sur'da sadece Türkiye'de değil, dünyada örnek olacak, yaraları bir nebze olsun kapatacak önemli bir çalışmaya imza atacağız.' dedi.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, 'Şimdi sınırlamalar kalktı. Dolayısıyla Pakistan'ın üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paskalya dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Dubai güvenlik şefi Dahi Kalfan Tamim, Yahudilerin düşman olarak kabul edilmemesi gerektiğini söyledi, Filistin'de bir Yahudi- Arap devleti kurulmasını istedi
Gün ışığından daha fazla yararlanmak için geçilecek olan yaz saati uygulaması bu gece itibari ile başlıyor
İnsanlığa karşı işlenen suç, insanı takip eder... Tıpkı Bosna kasabı Radovan Karaciç gibi. Soykırımla ilgili yargılandığı 11 suçlamanın 10’undan mahkum olan Karaciç, 40 yıl hapi
Eski ABD Merkezi İstihbarat Servisi (CIA) ve Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) Başkanı Michael Hayden, otonom bir Kürt bölgesinin Ortadoğu'da yeni bir siyasi yapı kurulmasına yardımcı olabilece
Belçika, Türkiye'nin istediği PKK'lı teröristleri "Onlar bize mülteci, sığınmacı olarak geliyor" diyerek iade etmiyor.
Almanya'daki sığınmacıların ülkede kalabilmek uğruna Hristiyanlığı seçtiği iddia edildi... Almanya'da sınır dışı edilmeme ve ikamet izni alma şansını artırmak isteyen yüzlerce
KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, midesiyle ilgili şikayetinden dolayı Başkent Lefkoşe'de Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Vladimir Putin, 5 Nisan’da görev süresi sona erecek olan Kadirov'a yeniden aday olmasını söyledi.
Libya'nın başkenti Trablus'taki Ulusal Kurtuluş Hükümeti Başbakanı Halife Guveyl'in ülke genelinde olağanüstü hal ilan ettiği bildirildi.
Şırnak'ta PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan 14 aylık Özel Harekat polisi 23 yaşındaki Osman Belkaya, toprağa verildi.
30 yıldır devam eden PKK terörünün Türkiye'ye faturası yıllık 40 milyar dolar ile cari açıktan bile fazla çıktı. Aynı zamanda IMF verilerine göre de terörün etkisi ile yıllık 378 m