Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davada, örgüte ait olduğu gerekçesiyle kapatılan okulun eski çalışanlarından oluşan 17'si tutuklu 23 sanığın yargılanmasına devam edild
Türkiye, seçilmiş Avrupa Birliği ülkeleri içinde Finlandiya'nın ardından yoksulluk oranında en fazla düşüşün kaydedildiği ülke oldu.
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin PKK’nın üst düzey sorumlularından olduğu ve Merasim Sokak sal
Rusya ordusu askerlerinin güvenlik için çok büyük önem arz eden konum bilgilerini açığa çıkarıyor olması sebebiyle selfie çekmelerini yasakladı.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüşmesinin rutin bir görüşme olduğunu açıkladı.
Ankara Valiliğince, Yeni Asya gazetesi tarafından pazar günü Kocatepe Camisi'nde düzenlenmesi planlanan etkinliğe katılacaklara yönelik provokasyon ihtimali üzerine yasaklandığı bildirildi
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümet Sözcüsü Safin Dizayi, "Türkiye'ye karşı bir hareketimiz yok ve Türkiye'den de askeri operasyon beklemiyoruz" dedi.
Suriye sınırına dünyanın en uzun 3’üncü duvarını ören TOKİ, sınır hattını kontrol etmek amacıyla 15 metre yüksekliğinde ve 7 metre çapında 21 tane ‘kulekol’ inşa ediyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'ye ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisinin ByLock kullanan çok sayıda kişiyle yü
Suriye sınırına dünyanın en uzun 3’üncü duvarını ören TOKİ, sınır hattını kontrol etmek amacıyla 15 metre yüksekliğinde ve 7 metre çapında 21 tane ‘kulekol’ inşa ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair Gökçek'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarını okumak isteyen gazeteci Abdülkadir Selvi, sahte hesabın kurbanı oldu.
BM, Yemen'de "yaklaşık 700 çocuğun ölümüne ve sakat kalmasına sebep olan" Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini kara listeye aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye'de bir araya gelen Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin ilk mesajını yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki görüşme sona erdi.
Venezuela Dışişleri Bakan Yardımcısı Ramon Gordils, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaretinde, Türk şirketleriyle çalışmayı çok istediklerini ifade etti