Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Kardavi, Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye verilen idam kararıyla ilgili, "Bu idam kararları
DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılması için yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firması ile sözleşme imzalanacağını belirtti.
Anayasa Mahkemesi, Ergenekon davası hükümlülerinden emekli Orgeneral Şener Eruygur'un "yaşam hakkının ihlal edildiği" iddiasıyla yaptığı başvuruyu oy çokluğuyla reddetti
KCK Yürütme Konseyi, HDP'nin seçim bürolarına yönelik saldırılardan AK Parti hükümetini sorumlu tuttu, "Bu ortamda Türkiye'yi demokratikleştirmek de, Kürt sorununu çözmek de mümkün de
Filistin'de birçok yerde düzenlenen Nekbe gösterilerine işgal askerleri müdahale etti, çok sayıda kişi yaralandı.
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meral Akşener ile ilgili kaset iddialarına ilişkin 'Çok takmamak lazım, kimse inanmamıştır' dedi
CHP ve paralel yapının bir süredir Türkiye'deki 2 milyon suriyeli sığınmacıyı hedef yapan söylemleri, BBC Türkçe tarafından 'Suriyeliler gitsin' kampanyasına dönüştürüldü.
HDP Hakkari milletvekili Adil Zozani, gündemdeki konularla ve seçim gündemiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.
Fransa İslamofobi ile Mücadele Kolektifi Uluslararası İlişkiler Başkanı Yasser Louati, Charlie Hebdo saldırısı sonrası İslamofobi'nin arttığı söyledi, "Saldırı Müslümanlara karşı
İki ayrı hükümet ve iki ayrı parlamentoyla bölünmüş ülkeye dönüşen Libya’da Bingazi kentinde bir yerleşim bölgesine düzenlenen roket saldırısında yedisi çocuk sekiz kişi öldü.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP'li Akşener ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Dünya ülkeleri silahlanma konusunda ciddi bir yarışa girdi. Askeri harcamalar birçok bölgede düşerken Ortadoğu'da yükseldi. Savunma bütçesini en fazla artıran ülke Suudi Arabistan oldu.
Doğu Türkistan'ın Hotan şehrinde iki intihar saldırısı gerçekleşti. İki farklı zamanlarda gerçekleşen saldırılar aynı kontrol noktasını hedef aldı
Doğan Grubu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun "Doğan'ın Demokrat Parti'yi devretme talebi" ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.
İşadamı Ethem Sancak, Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök ile ilgili "Bazı şeyleri açıklarsam Türkiye'de barınamazlar" dedi.