Dün başlayan sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin’de PKK’lıların attığı bomba 45 yaşındaki bir kadının ölümüne neden oldu.
Ev sahibi olarak G20 zirvesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası toplumun terörizm ve mülteci krizi konularında çok iyi bir sınav verdiğini söyleyebilmemiz mümkün değildir.
Doğan Medyasının yayın organı hürriyet gazetesi bu kez de bir okulun merdiveninde yazan "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku" ayetinden rahatsız oldu.
Obama ve Erdoğan 14 ay aradan sonra ilk yüz yüze görüşmelerini yapıyor. İki ülke özellikle Suriye konusunda aynı noktada değil. Bununla birlikte IŞİD ile mücadelede belli bir eşgüdüm
Paris'te yaşanan terör saldırıları dünyada şok etkisi yaratırken; AB'den ilk tepki sığınmacılara geldi.
ABD Başkanı Barack Obama Paris'te çok sayıda kişinin ölümüne neden olan saldırın ardından açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'daki terörist saldırıya ilişkin olarak başsağlığı dileyerek, "Terörizmle mücadelede sözün bittiği yerdeyiz. Saldırıların hiçbir insani ve ahlaki değ
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün saat 21.00'den başlamak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edild
Alkolün yasak olduğu Suudi Arabistan’da kaçakçılar Pepsi etiketiyle kapladıkları 48 bin kutu birayı ülkeye sokmak isterken yakalandı.
IŞİD tarafından yayınlanan bir videoda grup üyeleri çok yakın bir zamanda Rusya'yı Moskova'da vuracaklarını söyledi
Türkçe, Bosna Hersek Federasyonu'ndaki Una-Sana Kantonu'ndaki ilk ve orta dereceli okullarda seçmeli ders olarak okutulacak.
Silvan'da sokağa çıkma yasağıyla beraber devam eden operasyonlar sonucu ilçeden göç edenler oluyor...
Figen Yüksekdağ, terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonlar nedeniyle sokağa çıkma yasağının bulunduğu Diyarbakır'ın Silvan ilçesine gitti.
Çalışma hayatıyla ilgili radikal önlemler paketi hazırlanıyor. Aynı işi yapana aynı haklar verilecek. Memur-işçi ayrımı bitecek
ABD'nin dış yardım raporuna göre, 5,9 milyar dolarlık askeri yardımın 3,1 milyar doları İsrail'e, 1,3 milyar doları ise Mısır'a verildi.