İstanbul'da, korsan gösteri yapılan caddede seyir halinde olan bir sürücü vücuduna kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
PKK'lıların telsizlerden yansıyan konuşmalarında, "Bu sefer bittik, gerçekten bittik. Teslim olmak yok kendinizi patlatın gerekirse" dedikleri öğrenildi.
ABD'de, Cumhuriyetçilerin yüzde 30'u, "Alaaddin'in Lambası" çizgi filminde konu edinilen Müslüman Agrabah halkının, ulusal güvenlik tehdidi nedeniyle bombalanmasını istiyor
İsrail eski Savunma Bakanı Moşe Dayan'ın görevde olduğu yıllarda, yetkisini kullanarak İsrail askeri güçlerini şahsi merakı olan arkeolojik kazı çalışmalarında kullandığı ve bir ç
I. Türk-Afrika Düşünce Kuruluşları Buluşması İstanbul'da yapılıyor. Türkiye ve Afrika’dan çok sayıda akademisyen ve diplomatın katıldığı buluşmanın ana teması “çok yönlü iş
İran zenginleştirilmiş uranyum stoklarını tamamına yakınını Rusya’ya ihraç edecek.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde zırhlı polis aracına yapılan roketatarlı saldırıda 3 polis yaralandı.
Tahran'da hava kirliliği nedeniyle okullar iki gün tatil edildi.
ABD'de bir okulda öğretmen tarafından dünya dinleri dersinde öğrencilere hat sanatı ödevi vermesi velilerin tepkisine yol açtı.
DAEŞ'in son ayların en büyük saldırısını yaptığını söyleyen Mesut Barzani, hayatını kaybeden Peşmergeler için 'çok üzgünüm' dedi.
‘Made in Turkey’ menşe ile Rusya’ya mal sokamayan markalar Türkiye’deki partnerlerine ‘made in Turkey’i kaldırın baskısı yapıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde İGDAŞ hisselerinin halka arz yöntemiyle satışı oy çokluğuyla kabul edildi
Dünya çapında daha önce hiç olmadığı kadar çok sayıda mülteci olduğu saptandı. Birleşmiş Milletler'in tahminine göre savaş ve şiddetten kaçan 60 milyondan fazla insan bulunuyor.
ABD’nin Virginia eyaletinde, bir coğrafya öğretmenin derste öğrencilerinden kelime-i tevhidi Arapça olarak yazmalarını istemesinden sonra gelen tehditler nedeniyle çok sayıda okul kapatıld
PKK'lilerin Hakkari'de bir öğrenci yurdunu ve yanındaki okulu ateşe verdiği görüntüler ortaya çıktı.