Kudüs'te çok sayıda Yahudi yerleşimcinin İsrail askerlerinin koruması altında zorla Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiği belirtildi.
Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuğunu belirten Akdoğan, bu süreçte toplanan istihbarat sayesinde PKK'nın bilinen bütün hedeflerinin vurulduğunu söyledi
Mısır'da parlamento seçimlerinin birinci aşamasının ikinci turunda yurtdışındaki seçmenin katılım oranının yüzde 35 düştüğü açıklandı.
Hanönü ilçesinin Hocavakıf köyünde bulunan 1 ton ağırlığındaki ilginç taş çalındı.
YPG'nin ABD'li savaşçılarından Matson, Davutoğlu'nun PYD'yle ilgili sözlerine yanıt verdi...
PKK'nın Suriye uzantısı PYD, ABD-Rusya rekabetinden istifade etmenin yollarını arıyor.
İzmir'in Buca ilçesinde devriye gezen polis ekibine 2 kişi silahla ateş açtı. Araca el bombası da atıldı ancak patlamadı. Polis otomobilinin camı kırılınca 1 polis hafif yaralandı.
Ankara'nın geçtiğimiz yıl 'algı operasyonu' yapmakla suçladığı ABD'li düşünce kuruluşu Freedom House, "Dünyada İnternet Özgürlüğü 2015" raporunda Türkiye'yi, internetin 'kısmen �
Avrupa Parlamentosu, AB'nin 2016 bütçesinde göçmenler ve genç istihdamı için ek fon oluşturulması yönündeki karar tasarısını kabul etti.
Taliban, Afganistan yakınlarında Pazartesi günü meydana gelen ve bölgede 400’e yakın kişinin ölümüne yol açan 7,5 büyüklüğündeki depremin vurduğu bölgeyi ele geçirdi.
Suriye’nin savaştan sonra yeniden inşa edilmesini Rus şirketler üstlenecek.
İpek Medya Grubu'nun yazılı bölümüne atanan kayyum yöneticileri Bugün ve Millet Gazetesi'nin 29 Ekim'de yayınlanmamasına karar verdi.
İngiltere’de Filistin'e destek için kampanyalar yürüten El Aksa'nın Dostları adlı sivil toplum kuruluşu, İngiliz yayın kurumu BBC’yi İsrail'in Filistinlilere yönelik son haftalarda artan
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marziyeh Çarşamba günü yaptığı açıklamada İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ve yardımcılarının Viyana’da düzenlenecek toplantıya katıla
IŞİD, Esad rejiminin Hama'dan Halep'e ikmal yolunun kontrolünü sağlayarak, ordunun Halep ile olan bağlantısını kesti.