"Ateş parçası" veya "kor halindeki ateş" anlamına gelen ve havanın ısınmasını ifade eden cemrenin ilki bugün havaya düşüyor.
Türkiye ve Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri'nin Konya'daki ortak tatbikatında, Türk F-16 pilotu tarafından Suud pilotlarla beraber çekildiği belirtilen bir fotoğraf sosyal medyada günün konusu
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cübeyr, Suriye'de ılımlı muhalefete verecekleri silah desteğinin kapsamının büyüyeceğini söyledi. Muhalif gruplara karadan havaya füze verilecek. Cübe
İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı PKK'nın konuşlandığı mevzilerin İran'ın gözetimi altında olduğunu söyledi.
Türkiye’nin Suriye’ye kara operasyonu düzenleme ihtimalini ileri sürerek, BM Güvenlik Konseyi’ne başvuran Rusya istediğini alamadı.
ABD Kongresi Türkiye Dostluk Grubu, Ankara'da düzenlenen saldırıyı kınayarak, Türk halkının yanında olduklarını bildirdi.
Arap Birliği, Fas'ın nisan ayında yapılacak zirveye ev sahipliği yapamayacağını bildirmesinin ardından bu görevin Moritanya'ya devredildiğini duyurdu.
Cizre ilçesi operasyonların tamamlanmasının ardından görüntülendi.
Türk Hava Kuvvetleri'nin düzenlediği hava saldırısında terör örgütünün Mardin sorumlusunun öldürüldüğü bildirildi.
İngiltere-AB zirvesinden İngiltere'nin Avrupa Birliği'nde kalması yönünde karar çıktı. İngiltere Başbakanı David Cameron'a göre Avrupa Birliği İngiltere'ye özel statü tanıyacak.
ABD Başkanı Obama, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, Suriye rejiminin ve YPG'nin son dönemde Suriye'nin kuzeybatısındaki ilerlemesine ilişkin kaygılarını dile g
Fransa ve Almanya, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde uçuşa yasak bölge oluşturulması yönündeki önerisini görüşecek.
İngiltere Başbakanı David Cameron, Avrupa Birliği (AB) ile varılan ve ülkesinin birlikle ilişkilerini yeniden düzenleyen anlaşmadan sonra, Birleşik Krallık'ın AB'de kalması yönünde kamp
Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Halit Çevik, Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun bir üyesi olan Türkiye'nin, Suriye'nin egemenlik ve toprak bütünlüğünü desteklediğini v
"Çözüme olan inancınızı koruyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "son gelişmeler işi biraz daha zorlaştıracak gibi görünüyor. Kürt meseles