Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden (AİBÜ) yapılan açıklamada, FETÖ/PDY elebaşısı Fethullah Gülen’i tedavi etmek için üniversitenin imkanlarını kullanarak ABD’ye gittiği iddia edi
Siirt'in Kurtalan ilçesinde suikast yapmak amacıyla gelen bir PKK'lının yakalandığı bildirildi.
Eski Başbakan Mesut Yılmaz, Avusturya'nın önde gelen ORF kanalında yayınlanan ZIB programına konuk yorumcu olarak katıldı. Yılmaz, ilk arayanın Avrupa değil, Putin olduğunu söyledi.
FETÖ üyesi olduğu belirlenen aralarında yüksek mahkeme üyelerinin de bulunduğu 297 hakim ve savcının arandığı öğrenildi.
Kazakistan, Rusya'dan, 20. yüzyılda Kazak halkının özgürlüğü için savaşırken öldürülen Kazak hanları Kenesarı ve Keyki'nin kafataslarını istedi.
Darbeci general Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabri ziy
Türkiye'yle ilişkilerin düzelmesinin ardından Rusya'da Suriye'deki durumun çözümüne yönelik birlikte çalışma istek ve iradesi gördüğünü belirten Başbakan Binali Yıldırım, "Önüm�
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından seyahat acentelerine getirilen Türkiye'ye tur satışı yasağının kaldırıldığını açıkladı
PKK'lılar, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine Ak Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı öldürdü, kardeşi kayıp.
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Şanlıurfa'da gözaltına alınan emniyet amiri İ.E'nin bilgisayarından çıkan 15 maddelik talimatname, hücre tipi yapılanan ve şifreli mesajlarla haberl
Başbakan Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın 24 Ağustos'ta Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Yıldırım, "15 Temmuz'dan sonra ABD'nin tutumu daha iyi, harekete geçtiler" dedi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Mahmut Aydın Gülen'in nasıl Papa'nın emrinde olduğunu yazdı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından samimi bir şekilde Türkiye'ye destek vermeyen Avrupa'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.
Darbe kalkışmasının 1 numaralı sivil ismi Adil Öksüz'ü Akıncı Üssü'nde gözaltına alındığında sorgulayan savcı Cihan Ergün konuştu.
Sabah gazetesinin haberine göre darbe girişimi sonrası İzmir’de tutuklanan bir general gizli tanık oldu. Darbeden bir hafta önce Ankara Çukurambar’da Gülen örgütünün imamı Adil Öksüz