Askeri kaynaklar, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda Mardin'in Nusaybin ilçesi sorumlusunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İran'ın Ortadoğu politikalarını etkin olarak yürüten Kasım Süleymani'den ilginç bir itiraf geldi. Süleymani, Irak'ı yöneten kadroların İran'dan bağımsız olmadığını söyledi
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, içsavaşlar nedeniyle yurtlarını terk eden Müslüman mülteciler hakkında önemli bilgiler paylaştı. Görmez, "Almanya müşavirimiz 18 yaşından aş
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi bugün yapılan 2016-KPSS'nin, alan bilgisi soru kitapçığı ve cevap anahtarını internet sitesi üzerinde yayımladı.
İsrail polisinin, devlet bütçesinden şahsi harcama yapmakla suçlanan, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu hakkında iddianame hazırlanması tavsiyesinde bulunduğu iddia edildi.
ABD yönetiminin Yemen'deki sivil ölümlerin artması nedeniyle Suudi Arabistan'a misket bombası satışını dondurduğu belirtildi.
Bugüne dek kadroların tercihleri nedeniyle özgürlükçü ve kalkınmacı bir yöne doğru yumuşak bir şekilde ilerleyen Türkiye toplumu artık daha güçlü atılımlara hazır hale gelmiştir
Yönetmen Mustafa Altıoklar, attığı tweette İstanbul'un fethini kötüleyerek Atatürk'ün İstanbul'u kurtardığını söyledi.
İran Kültür Bakanı, Suudi Arabistan'ın "çıkardığı engeller" nedeniyle bu yıl İranlıların hacca gitmeyeceklerini açıkladı.
Çin Halk Cumhuriyeti kurulduğu 1949'dan bu yana siyasi ve ekonomik olarak değişimler yaşadı. Bu yaşanan değişimler neticesinde, Çin bugün dünya siyasetinde etkin bir rol oynuyor
ABD Merkez Bankası Başkanı Janet Yellen, gelecek aylarda faiz artışına gidilmesinin uygun olacağını söyledi.
Gazprom’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Medvedev, doğalgaz fiyatlarının 167-171 dolar bandında seyredeceğini söyledi.
Uzmanlar Meclisi'nin başkanlığını Tahran bölgesinden son sıradan seçilen Ayetullah Cenneti'nin kazanması farklı yorumlara yol açtı
Terör örgütü PKK, Belçika yönetiminden aldığı izinle gösteri düzenledi.
Diyanet’in ev sahipliğinde ‘Uluslararası Kamerî Aybaşları ve Hicrî Takvim Birliği Kongresi’ düzenlenecek. Dini bayramların aynı gün yapılabilmesi için ortak karar imkânı aranacak.