Kırım'ı işgali nedeniyle 2014'te oy hakkı elinden alındığı için AKPM'ye heyet göndermeyen Rusya'nın Avrupa Konseyi'ne geri dönüş hamlesi olarak görülen karar tasarısı komisyona iade
Patlamanın şiddeti Bosanski Brod'la sınır olan Hırvatistan'ın Slavonski Brod şehrinde de hissedildi
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, kayıp Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın durumuna ilişkin Suudi Arabistan yönetiminden detaylı ve şeffaf bir so
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Genel Kurulu, İsrail'e, Filistinli çocuk tutuklulara uygulanan kötü muameleye son verme çağrısı yaptı.
Sendikaların çağrısıyla 100'den fazla kentte düzenlenen gösterilerde, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve hükümetin politikaları protesto edildi.
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ermenistan Meclis Başkan Yardımcısı Eduard Sharmazznov'un 1915 olaylarıyla ilgili sözlerini sert dille eleştirerek, 'Ermenistan, Türkiye ilişkilerini gerçe
Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan HDP Batman İl Başkanı Toğuç tutuklandı.
Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda ortadan kaybolması ile ilgili ‘İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu' taraf
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaklaşan yerel seçimler öncesi açıklamalarda bulundu. CHP'li Torun, "Partimiz henüz hiçbir belediye başkanı adayının i
PKK/KCK'nın Belçika sorumlularından kadın terörist Devlet Aslan, Batman'da düzenlenen operasyonla yakalandı.
Bakan Albayrak Enflasyonla Mücadele Programı'nda bu konuya dair önemli açıklamalarda bulundu. Buna göre yeni çıkarılacak yasa ile fırsatçılara izin verilmeyeceğini belirtti.
Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerde gerilime neden olan ABD’li Rahip Andrew Brunson’a ilişkin görülen davanın 4. duruşması 12 Ekim Cuma günü görülecek. Duruşma öncesi dosyada yer
MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada Meral Akşener’in evine yapılan baskınla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
Gezici Araştırma, saha çalışmalarının ışığında Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için bir değerlendirme raporu paylaştı.
FAO, Suriye’de yaklaşık yedi yıldır süren iç savaş ve kuraklık nedeniyle son 30 yılın en düşük buğday hasadını gerçekleştiğini açıkladı.