Van'da bir banka şubesinde 7 kişiyi rehin alarak soygun girişiminde bulunan silahlı kişi, 9 saat sonra teslim oldu.
BM İnsan Hakları Özel Raportörü Wibisono, "Gazze'deki vahşetin boyutları, İsrail'in uluslararası hukuka bağlılığı konusunda şüphe uyandırıyor" dedi.
İstanbul Şirinevler'de seyir halinde olan bir metrobüste yangın çıktı. Şirinevler'de yanan metrobüste patlama meydana geldiği bildirildi.
PKK, Öcalan'ın mektubunda yaptığı silahsızlanma çağrısıyla ilgili açıklamasında, Dolmabahçe'de açıklanan 10 maddeyle ilgili somut adım atılması gerektiğini belirtti
İstanbul'da hayali ihracat iddiasıyla gözaltına alınanlardan 20'si tutuklandı
Geçen hafta gerçekleşen İsrail seçimlerinde yapılan anketlerin tersine Netanyahu'nun partisi birinci çıktı. Savaş ilanı gibi seçim vaadinde bulunan Netanyahu ''Filistin diye bir yer olmaya
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de AK Parti ve Cumhurbaşkanı arasında yaşanan krize dahil oldu.
YSK Başkanı Güven, Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'ne adres beyanında bulunan yaklaşık 8 bin kişinin oy kullanacağı yerle ilgili düzeltme yapılması gerektiğini bildirdi.
ABD Başkanı Obama, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun iki devletli çözüm karşıtı açıklamalarının, İsrail-Filistin meselesinin çözümünde müzakerelerin inandırıcı bir yol olmasını
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kontenjan adaylığı yerine İzmir’den ön seçimlere girmesi, 81 adayın yarışacağı ikinci bölgede dengeleri değiştirdi. Örgütte sevinçle karşılan
Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'da ki Nevruz kutlamalarında okunan ve çözüm sürecinin en kritik adımlarından biri olan mektubunun satır aralarında yer alan o 4 önemli şifre.
5 aydan beri Yemen başkenti Sana’yı elde bulunduran Husiler, ülkenin güneyindeki Taiz Havaalanı ve Vadi El Kadı bölgesinde bulunan yargı binalarını ele geçirdi. Hareket, Taiz'den sonra Ade
İsrail'de seçimleri kazanan Benyamin Netanyahu'yu arayan Barack Obama'nın, Netanyahu'ya ağır sözler sarf ettiği öne sürülüyor.
İntibak davasında sağlanan ilerlemeler, emeklilerin çifte maaş umudunu artırıyor
Peygamber Efendimiz'e (sav) söven küfür dergisi Charlie Hebdonun yönetiminde, gelirlerin paylaşımı konusunda tartışma çıktı.