İran İçişleri Bakanı Abdulrıza Rahmani Fazli’nin asker kıyafeti giyerek Kandil Dağları'na çıkmasıyla ilgili yayınlanan haberlere İranlı bir diplomattan yanıt geldi.
1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin adres bilgilerini güncellemesi için tanınan süre 10 Eylül'e kadar uzatıldı
Rusya, Ukrayna'da askerlerinin savaştığını inkar ediyordu ancak görünenin aksine bir sır gibi saklanan ölü asker sayıları yanlışlıkla internete sızdı.
301 işçinin öldüğü Soma'daki maden faciasıyla ilgili davanın üçüncü duruşması gerçekleştirildi. Mahkeme tutuklu yargılanan 8 sanığın tahliye istemini reddetti.
Bir gazetecinin 'Öldürülen teröristler arasında Ermeni var mı?' sorusuna Bakan Çavuşoğlu,'Bugün bölgemizdeki terör örgütlerine bakıldığında yabancı savaşçıları olduğunu biliyor
Lübnan'da kitlesel gösterilere neden olan çöp sorunu için Türkiye devrede. Başbakan Davutoğlu'nun arayan Lübnan Başbakanı Tammam Selam'ın isteği üzerine Türk uzmanlar Beyrut'a gidecek.
Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan, MHP'den ihraç edildi. İhraç kararının duyurulması sonrasında Al Jazeera'ye konuşan Oğan, MHP'nin yönetim sorunu olduğu görüşünde. "Taban genç, en
Rusya, İsveç'te Özbek bir imamı öldürmekten aranan Yuri Jukovski'yi iade etti
Avusturya kara yolu üzerinde bulunan bir kamyonda, resmi açıklamalara göre en az 50 göçmen cesedi bulundu
Amerika'da hazırlanan bir raporda, nükleer alanda ABD ve Rusya'dan sonra Pakistan'ın nükleer stok konusunda üçüncü büyük ülke olacağı iddia edildi.
Özerklik açıklaması yaptıkları için tutuklanan isimler, mahkemede kendilerini, "'açıklamanın içeriğinden haberdar değildik" diye savundu
Galler'de bir kumsalda fosilleri bulunan antik dinozor türünün, T-rex'in en eski akrabası olduğu tahmin ediliyor. T-rex'in minyatür versiyonu, sadece 50 cm uzunluğundaydı.
Arjantin'de Suriye, Lübnan, Suudi Arabistan, Mısır, Türkiye ve İran gibi ülkelerin dini kuruluşları aracılığıyla şehre yansıyan eserlerden oluşan İslami sanat sergisi açıldı
Independent gazetesinde yayımlanan habere göre İngiliz vatandaşı eski bir IŞİD mensubu, örgütten ayrıldıktan sonra IŞİD'e karşı bir internet sitesi kurdu.
Keşmir halkı haftasonu yapılması planlanan görüşmelerin iptal edilmesi ile korku dolu günlerine geri döndü