İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaşanan Rusya krizi ve bölgeye dair önemli gelişmeleri Gerçek Hayat Dergisi Yazarı Sevda Dursun ile değerlendirdi.
Kenan Sofuoğlu sosyal medyadan verdiği mesajla herkesi duygulandırdı.
Rusya ile yaşanan kriz nedeniyle komşularla enerji alışverişinde yeni kaynak arayışları gündeme gelirken TBMM'de sürpriz bir görüşme oldu.
Almanya'nın Hamburg şehrinde bulunan Facebook'un merkezine saldırı yapıldı.
HDP, bölgede ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşananlara dikkat çekmek için, salı günkü grup toplantısını Diyarbakır’da yapma kararı aldı.
Diyarbakır'da basın açıklaması yapmak için toplanan HDP ve DBP'li gruba bir kadın, "Biz Müslümanız nasıl Kur'an yakıyoruz, cami yıkıyoruz" diyerek tepki gösterdi.
Yunanistan, Sığınmacı sorununu görüşmek için Erdoğan ve Merkel’i Sakız’a davet edecek...
Kapıkule Sınır Kapısı'nın karşısında bulunan Bulgaristan'ın sınır kapısında görev yapan en az 14 gümrük görevlisi göz altına alındı
Yapımına 1990'larda başlanan, Orta Asya'nın en büyük kilisesi törenle açıldı
Suriyeli Ali Alsaho’nun bu resimdeki en küçüğü 20 günlük 7 çocuğu ve eşi Yunanistan’a geçmek isterken Ege’de boğuldu. Tek isteği kayıp 3 çocuğu ve eşinin cesedini bulmak ve artık
ABD Hazine Bakanlığı Terörizm ve Finansal İstihbarattan Sorumlu Müsteşar Vekili Adam Szubin, Beşşar Esed rejiminin, IŞİD petrolünün ana müşterisi olduğunu belirtti.
Rusya, Türkiye ile yaşanan gerilimin ardından Rus turistler için alternatif geliştirmek amacıyla harekete geçti.
Rusya'ya ait savaş uçakları Türkiye sınırına 3 kilometre ötede bulunan Naciye Kasabası'ndaki bir camiyi bombaladı.
Irak'ta Kürdistan Bölgesi Diyanet İşleri Başkanlığı Yahudi İşleri Müdürü Şerzad Ömer Mamsani skandal ifadeler kullanarak "Her Kürt 8 sülale öncesini araştırırsa ya Zerdüşttür y
Devlet Bahçeli'ye rakip olmaya hazırlanan isimlerin kongre için gerekli imzaları topladığı belirtiliyor