Halep Belediyesi, seçimleri kazanan yeni Londra Belediye Başkanına mektup yazarak yardım istedi
Dünya Bankası'nın desteğiyle 2005 yılından bu yana uygulanan "Yoksullukla Mücadele Programı"ndan 10 milyon kişi yararlandı
Ermenistan-Azerbaycan arasında yaşanan çatışmalar sonucu Azerbaycan 2 bin hektardan daha fazla araziyi Ermeni işgalinden kurtardı.
Rus Donanması'na ait 127 borda numaralı 'Minsk' ile 031 borda numaralı 'Aleksandr Otrakovskiy' isimli savaş gemileri, Karadeniz'e ilerliyor.
Dürümlü'de PKK'nın 15 ton patlayıcı ile gerçekleştirdiği katliam Güneydoğu'daki STK'lar tarafından kınandı
Prof. Dr. Aziz Sancar, "Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum" dedi.
Arakan'da Müslümanlara karşı uygulanan vahşet devam ediyor, Budist sürücü Müslüman kadını çocuğuyla beraber ezerek katletti.
Berlin'de yayımlanan Die Tageszeitung gazetesi, dokunulmazlıkların kaldırılması durumunda Türkiye'nin bölüneceğini iddia etti.
ABD tarafından Fas ile ilgili yayınlanan İnsan Hakları Raporunun uydurulmuş bilgiler ve hatalı veriler üzerine yapıldığını söyleyen Fas rapora itiraz etti
ABD'nin IŞİD ile mücadele koalisyonu sorumlusu Brett McGurk, PYD'nin kontrolü altına bulunan Kobani'ye bir ziyaret gerçekleştirerek, Salih Müslim ile görüştü
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların açtığı ateş sonucu bir astsubay şehit oldu. İlçede, PKK'lılarca tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu da beş asker yaralandı.
700 göçmenin ölümünden yargılanan iki insan kaçakçısının toplam 24 yıl hapsi istendi
Suriye iç savaşında Esad ordusuyla birlikte savaşan Hizbullah'ın yeni bir savaş metodunu hayata geçirdiği belirtiliyor. Hizbullah kuvvetleri artık Esad rejiminin gösterdiği yerlerde ve ona
Açlık nedeniyle ölümlerin yaşandığı Suriye'deki Yermuk kampından kaçan kadın, yaşananları anlattı.
Uzmanlar kan basıncının normal değerlerden fazla olması olarak tanımlanan hipertansiyonun her 4 ölümden birinin nedeni olduğunu söylüyor.