Sabah Namazı Devrimi, Özgür-Der Üniversite Gençliği ve Seriyye Vakfı üyeleri, Esed rejiminin İdlib'e düzenlediği kimyasal silahlı saldırıyı protesto etti.
Esed rejiminin İdlib'e düzenlediği kimyasal saldırıdan etkilenip Türkiye'ye getirilen kişi sayısı 32'ye ulaştı.
Esed rejiminin Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'e klor gazıyla düzenlediği saldırı sonucu aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu 105 sivil hayatını kaybetti, yüzlerce kişi ise yaraland
Romanya'nın başkenti Bükreş'te yaşayan Müslümanların en önemli sorunlarından biri olan mezarlığın yapımını TİKA üstlendi.
Esed rejiminin Moskova Büyükelçisi Haddad, 'Fırat Kalkanı operasyonunun bittiği ilan edildi ama Türkiye askerlerini hala çekmedi' dedi.
Suriye Sivil Savunma Ekibi, Esed rejiminin İdlib'deki kimyasal silah saldırısında, 43 sivil öldüğünü 215 kişi gazdan etkilendiğinin açıkladı.
Fransa İçişleri Bakanlığı, St. Petersburg metrosundaki patlamadan sonra başkent Paris’te toplu taşıma araçlarındaki güvenlik önlemini artırdı.
Manisa’da tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 17 kişi yaralandı.
Esed rejimi, Suriye'nin kuzeyindeki İdlib ilinde klor gazı içerikli kimyasal saldırı düzenledi.
Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde, yeni aldığı tabancasını incelerken kazayla kendini vuran 47 yaşındaki İlyas Kalaycı, hastanede 1 hafta süren yaşam savaşını kaybetti.
Kitapları birer fetişe dönüştürmenin manası yok, asıl önemli olan idraktir. Kitaplar o idraki doğrularla beslediği oranda güzel, iyi ve lüzumludur. Yaşadığımız dünyada, insanlığı
Ticari bir firma bu kadar kötü bir reklama ancak başka “idealleri” açısından katlanabilir, önermesi ile yola çıktığınızda kullanılan metinde o “idealler”i kolaylıkla tespit etmeniz
15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik suikast girişimini yöneten cuntacı general Sönmezateş’in komutanların rehin alınmasını da organize ettiği belirlendi.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye'den gönderilen 30 milyon dolarlık araç ve ekipman yardımını Benadir Valiliği ve Mogadişu Belediyesine teslim etti.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ana merkezi olan Akıncı 4. Ana Jet Üssü'nde yaşananlar ile ilgili hazırlanan iddianamede darbecilerin planı tek tek anlatıldı. Öksüz'ün darbe planı